yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5590 عنوان سلام 19 بازدید | 4 پست خانمای گل بیایین الان داشتم با دوستم تلفنی حرف میزدم موقع خداحافظی سوتی دادم گفتمش خوش اومدی آبروم رفت😭🤦🏻♀️تا حالا همچین مشکلی براتون پیش اومده؟ اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم 1402/10/03 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رودیین عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4812 خوش اومدی برای خداحافظی کاربرد داره.وقتی یه نفر می خواد بره. میگن خوش اومدی. و معنی خداحافظی میده
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5590 خوش اومدی برای خداحافظی کاربرد داره. وقتی یه نفر می خواد بره. میگن خوش اومدی. و معنی خداحافظی میده اخه تاحالا پشت گوشی به کسی نگفتم خوش اومدی خودم مغازه دارم مشتری بیاد و بره هم بهشون میگم اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم
رودیین عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4812 اخه تاحالا پشت گوشی به کسی نگفتم خوش اومدی خودم مغازه دارم مشتری بیاد و بره هم بهشون میگم خب اشکال ندارهخدا بهت برکت بده. مشتریهای زیاد و فروش زیاد
yalda_iman مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 5590 خب اشکال نداره خدا بهت برکت بده. مشتریهای زیاد و فروش زیاد انشاالله مرسی عزیزدلم انشاالله اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم