2777
2789
عنوان

سرطان دهانه رحم ونمونه گیری

6498 بازدید | 22 پست

دخترا خاهرم 32سالشع یه زیگیل تناسلی زد رفت دکتر سوزندن.. بعد پاپ اسمیر گرفتن جوابش خوب بود واما ازمایش hpvگرفتن مثبت شد از نوع بدخیمش دکتر گفته که بایدببریم اتاق عمل واز دهانه رحمت یه تکه برداریم وبدیم نمونه برداری اگ درگیر شده باشه رحمتو دراریم...  دخترا من چیکار کنم ینی چی ینی اگ مثبت بشه سرطان داره؟ دارم میمیرم توروخدا شما اگ اینجور چیزایی شنیدین یه توضی بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن هنوز اینو انجام ندادن هفته اینده قرار انجام بده.. اخه من میمیرم تاهفته اینده

عزیزم اصلا نمیشه بدون کولپوسکوپی گفت باید نمونه برداری شه 

من با روند این قضیه آشنام چون خودمم میترسیدم داشته باشم یک ماه پیش کو تست دادم (همون تست hpv + پاپ اسمیر)

اگه اچ پی وی مثبت باشه و پاپ اسمیر التهاب یا زخم یا تغییر بافت نشون بده اول میفرستن کولپوسکوپی بعد که جوابش اومد میگن باید تیکه برداری بشه یا نه

عزیزم اصلا نمیشه بدون کولپوسکوپی گفت باید نمونه برداری شه  من با روند این قضیه آشنام چون خودمم ...

اره پاپ اسمیرش التهاب تنها داشت... 

خب شما hpv تون مثبت بود؟؟ شما نمونه برداری ورفتین؟ 

شما کولپوسکوپی رفتین؟؟ 

نه عزیزم خداروشکر پاپ اسمیر من نرمال بود اچ پی وی منفی ولی کسی که پاپ اسمیرش مشکوک باشه میفرستن کولپو

من چون خیلی استرس داشتم تحقیق زیاد کردم راجع بهش

بعد از جواب کولپو میگن CIN چنده 

اره پاپ اسمیرش التهاب تنها داشت...  خب شما hpv تون مثبت بود؟؟ شما نمونه برداری ورفتین؟

نه عزیزم منفی بود ولی حتی اگه اچ پی وی هم مثبت باشه کولپو نمیفرستن باید حتما پاپ اسمیر مشکوک باشه تا بفرستن 

خب پاپ اسمیر التهاب ینی مشکوک؟؟ 

التهاب گاهی به خاطر عفونته و باید دکتر تشخیص بده علت التهاب یا زخم دقیقا چیه واسه همین بعد از پاپ اسمیر اگه مشکوک باشه میفرستن کولپو که ببینن آیا سلولهای دهانه رحم تغییر بافت دادن یا نه

کولپو چیزی نیست فقط دکتر با یه چیزی مثل میکروسکوپ سلولای دهانه رحمو قشنگ بررسی میکنه بعد اگه خدای نکرده سلولها تغییر شکل داده باشن تو سه طبقه دسته بندی میشن 

CIN 1 تا CIN 3 که نشون میده وخامت اوضاع چقدره ایا سلولها سرطانی شدن یا بدخیم هستن یا نه 

اگه اشتباه نکنم CIN 1 یعنی پیش بدخیم و ۳ یعنی بدخیم 

به خواهرتون بگین اول برن کولپو کنن بعد اگه تشخیص دکتر تیکه برداری بود این کارو کنن فورا نرن فریز کنن یا تیکه برداری 

به یه دکتر هم اکتفا نکنید

cin ینی چی

Cin درجه وخامت سلول های دهانه رحمه اینکه سرطانی شدن یا. نه و اگه شدن تا چه حد پیش رفته 

پیج سلماز نظامیوند رو سرچ کنید تو اینستا هایلایتاشو ببینید خیلی کمک میکنه 

Solmaz nezamivand

نه عزیزم منفی بود ولی حتی اگه اچ پی وی هم مثبت باشه کولپو نمیفرستن باید حتما پاپ اسمیر مشکوک باشه تا ...

عزیزم اگر اچ پی وی منفی باشه ولی پاپ التهاب شدید نشون بده و عفونت مکرر مقاوم به درمان باشه بازم کولپوسکوپی لازمه؟