2777
2789
عنوان

پریود مسدود

449 بازدید | 17 پست

سلام دوستای نی نی سایتی من تنبلی تخمدان دارم دوماهه پریود نشده بودم یک هفته پیش آمپول پروژسترون زدم از دیروزه لکه سیاه میاد برای باز شدن پریود مسدود کسی راهی داره تا خونریزی روون بشه خسته شدم توروخدا راهی دارید بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح دمنوش رازیانه خوردم الانم دمنوش دارچین دم کردم از وقتی یادمه همیشه این مشکل و داشتم

کیست نداری خدای نکرده؟

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

دابروهای هورمونی و مصرف میکنم خوبم قطع میکنم دوباره مثل قبل

قطع نکن ادامه بده

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

همون اندازه که دکتر داده مصرف میکنم بعد اتمام دوباره نظم پریودم بهم میریزه

ادامه بده

منم همینم دیگه هر راهی رو رفتم ولی من تنبلی ندارم نمیدونم چه مرگمه سرموقع میشم ولی فقط لکه سیاه خون ...

من هورمونهام تنظیم نیست تنبلی هم دارم بخاطر همین اینجوری میشم بدنم خیلی سنگین شده پریود شم راحت میشم

اره برا خونریزی پریود خیای چیزا بلدم ولی قوییییییی ترینش که رو دست نداره و از زعفرون و شوید و انواع عرقای قاعده اور هم قوی تره جعفریه

دو مشت جعفری رو با ساقه و برگ بخور و زبر شکمتو با روغن سیاهدونه در جهت موافق عقربه ساعت دورانی ماساژ بده البته یک ساعت از غذاخوردن فاثله داشته باشه 

خیلی زود باز میشی و پریود میشی

من هورمونهام تنظیم نیست تنبلی هم دارم بخاطر همین اینجوری میشم بدنم خیلی سنگین شده پریود شم راحت میشم

اسی جان منم مثل تو پلی کیستیک دارم 

تو کدوم قسمتای سرت خالی شده و پکستش مشخصه ؟

شنبلیله تا چندماه زدی ؟ 

هروز میزدی ؟

پرشد موهات اونجایب ک ریخته بود ؟؟