2777
2789

مامانم وقتی اینطوری میشد بدون آب یه مدت میذاشت رو اجاق گاز رسوباش جدا میشدن در اثر حرارت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام دو روز پیش کلی با کتری من ور رفت و رسوب زدا ریخت و کلی درد سر کشید تا تمیز شه

کتری رو آوردم خونه آب ریختم دیدم سوراخ شده 😅

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

نبایدمیزاشتی ضخیم بشه 

ولی اب رو تا نصف پر کن سرکه سفید بریز بزار جوش بخوره تکرار کن تا رسوب ها کمتر بشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بابام دو روز پیش کلی با کتری من ور رفت و رسوب زدا ریخت و کلی درد سر کشید تا تمیز شه کتری رو آوردم خ ...

ای بابا به بابات نگیا گناه داره بنده خدا

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ای بابا به بابات نگیا گناه داره بنده خدا

میخواستم بگم بعد ترسیدم مجبور بشه یه کتری بخره نگفتم

یکی دیگه دارم نو

ولی با اون راحت تر بودم

این جدیده اذیت می کنه 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
میخواستم بگم بعد ترسیدم مجبور بشه یه کتری بخره نگفتم یکی دیگه دارم نو ولی با اون راحت تر بودم این ...

خوب کردی عزیزم به اینم عادت میکنی،کتری منم مادر همسرم خونمون بود من تازه زایمان کرده بودم اومد گفت خراب شده نمیدونم بنده خدا چیکار کرده بود درش شکسته بود،دیگه مامانمم همینجا بود یه کتری جدید بزام خریده بود همسرم ولی در قبلیو درست کرد الان داریم از همون فبلیه استفاده میکنیم اخه خیلی زود جوش میاره

من یکم آبلیمو می‌ریختم با آب بجوشه..دیواره هاش تمیزه ولی کفش نه...لامصب این رسوب اصلا پاک نمیشه‌..هرجا باشه لکش میمونه.رو شیشه رو همه جا

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بابام دو روز پیش کلی با کتری من ور رفت و رسوب زدا ریخت و کلی درد سر کشید تا تمیز شه کتری رو آوردم خ ...

آخی چه بابای خوبی دستش درد نکنه خدا حفظش کنه یه موقع بهش نگیا بالاخره اونم زحمت کشیده ممکنه ناراحت بشه کتریت ننداز دور نگه دار دوباره رسوب ببنده استفاده کن منم خیلی وقته  کتری رسوب بستم استفاده میکنم آخه وقتی هم رسوباش جدا  میکنیم دیگه کتری از ریخت وقیافه میوفته به خاطر اون بی خیال شدم