مامانم وقتی اینطوری میشد بدون آب یه مدت میذاشت رو اجاق گاز رسوباش جدا میشدن در اثر حرارت
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بابام دو روز پیش کلی با کتری من ور رفت و رسوب زدا ریخت و کلی درد سر کشید تا تمیز شه کتری رو آوردم خ ...
ای بابا به بابات نگیا گناه داره بنده خدا
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
میخواستم بگم بعد ترسیدم مجبور بشه یه کتری بخره نگفتم یکی دیگه دارم نو ولی با اون راحت تر بودم این ...
خوب کردی عزیزم به اینم عادت میکنی،کتری منم مادر همسرم خونمون بود من تازه زایمان کرده بودم اومد گفت خراب شده نمیدونم بنده خدا چیکار کرده بود درش شکسته بود،دیگه مامانمم همینجا بود یه کتری جدید بزام خریده بود همسرم ولی در قبلیو درست کرد الان داریم از همون فبلیه استفاده میکنیم اخه خیلی زود جوش میاره
اگه فقط کف کتری رسوب گرفته ،کتری رو تا نصف از سرکه سفید پر کن،آب قاطی نکن فقط سرکه بزار رو اجاق تا بجوشه ۱۰-۱۵جوشید خاموش کن بزار یه ساعت بمونه بعد آب کشی کن کاملا تمیزمیشه
من یکم آبلیمو میریختم با آب بجوشه..دیواره هاش تمیزه ولی کفش نه...لامصب این رسوب اصلا پاک نمیشه..هرجا باشه لکش میمونه.رو شیشه رو همه جا
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
بابام دو روز پیش کلی با کتری من ور رفت و رسوب زدا ریخت و کلی درد سر کشید تا تمیز شه کتری رو آوردم خ ...
آخی چه بابای خوبی دستش درد نکنه خدا حفظش کنه یه موقع بهش نگیا بالاخره اونم زحمت کشیده ممکنه ناراحت بشه کتریت ننداز دور نگه دار دوباره رسوب ببنده استفاده کن منم خیلی وقته کتری رسوب بستم استفاده میکنم آخه وقتی هم رسوباش جدا میکنیم دیگه کتری از ریخت وقیافه میوفته به خاطر اون بی خیال شدم