kukguhkkh مدیر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 عنوان خدااا نینی سایت نمیزاره درس بخونم😭😭😭😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 36 پست ساعت۶بیدار شدم درس بخونم همش درحال چرخیدن تو نی نی سایتم😭😂😭😂 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور 1402/10/03 | 08:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 وای ببخشید فکر کردم بچہ دبیرستانی ھستی 😂😂 اشکال نداره بابا فدا سرت چیز بدی که نگفتی😂❤ خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 چ رشته ای شاغلی؟ حقوقنه والا شغل کجا بود خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
juliaaaaa عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 4920 خودت رو تعلیق کن خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
aroosha2023 عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1995 چرا؟ به خاطر بیماری ازدانشگاه دولتی دوترم مونده به اخر انصراف دادم کاردانی گرفتم حالا دلم بدجور میخاد درس بخونم به هردری زدم که برگردم درا باز نشد عاشق سیاست و⚖️ عدالت
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 خودت رو تعلیق کن نمیتونم دل بکنم خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 به خاطر بیماری ازدانشگاه دولتی دوترم مونده به اخر انصراف دادم کاردانی گرفتم حالا دلم بدجور میخاد درس ... خوب پیام نور ثبت نام کن اون درسایی که خوندی رو تطبیق بده ادامش بده دیگه نیازم نیست از اول بخونی فقط دروسی رو که پاس نکردی میخونی خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 متاهلی؟ الانم باید بگم شوهر کجا بود😂😂😂نه شغل هست نه شوهر😂😂😂😂 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
juliaaaaa عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 4920 نمیتونم دل بکنم 😂😂😂 میتونی توی تلگرام بهشون پیامبدی نام کاربری و شماره ای ک اینجا هستی بدی و از تعلیقی در بیای خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
عصرپاییزیی عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 5652 الانم باید بگم شوهر کجا بود😂😂😂 نه شغل هست نه شوهر😂😂😂😂 دوس داری ازدواج کنی؟
aroosha2023 عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 1995 خوب پیام نور ثبت نام کن اون درسایی که خوندی رو تطبیق بده ادامش بده دیگه نیازم نیست از اول بخون ... خوب الان منتظرم برا بهمن ثبت نام کنم منتهی نمیزنن کیه ثبت نامش ۲۳سالمه دوستان دارن ارشد میخونن من هنوز یه لیسانس نگرفتم عاشق سیاست و⚖️ عدالت
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 😂😂😂 میتونی توی تلگرام بهشون پیامبدی نام کاربری و شماره ای ک اینجا هستی بدی و از تعلیقی در بیای خو دیگه چرا تعلیق کنم وقتی بخوام بازم برگروم😂😂 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 دوس داری ازدواج کنی؟ به سوالاتت مشکوکم😂😂😂😂 خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
kukguhkkh مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1242 خوب الان منتظرم برا بهمن ثبت نام کنم منتهی نمیزنن کیه ثبت نامش ۲۳سالمه دوستان دارن ارشد میخونن ... اره بهمن حتما ثبت نام کن موفق باشیبیخال هرکی شرایطی داره غصه نخور ❤ خوشبختی همین داشتن چیزی نیست خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور