2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد....

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 21 پست
من نازابودم تمامی دکترهاجوابم کردن گفتن بایدرحم اجاره ای بگیری  اما من روامام رضاشفاداد وبه لط ...

منم 2سال با دوا و درمون حامله نشدم رفتی کربلا تو خرم آقا حضرت عباس خواستم بهم بچه بده آش نذرش کردم ینی خدا شاهده اخرین پریودم قبل رفتن ب کربلا بود همونجا تو کربلا حامله شده بودم🥺😭

منم 2سال با دوا و درمون حامله نشدم رفتی کربلا تو خرم آقا حضرت عباس خواستم بهم بچه بده آش نذرش کردم ی ...

خداروشکرعزیزم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دیشب بیدارم با نوزاد ۴ ماهه دیگه رد دادم  بهش فکر نکن از زندگیت لذت ببر بچم به وقتش میاد

من یه بچه دارم. شاید اگر کلا نداشتم اننننقدر دلم بچه نمی‌خواست. متاسفانه یا خوشبختانه بیییییش از حد بچه دوستم و تک تک لحظات شب بیداری و بچه داری مو با عشششششق گذروندم....به خاطر همین الان انقد دلم بچه میخواد

سلام کاربرمحترم دیشب من باشماتندصحبت کردم همون که طرف نذرامام حسین کرده بود  حلالم کن دست خودم ...

سلام عزیزم منم خیلی حساسم به اهل بیت

منظورمو اشتباه متوجه شدی وگرنه نمی‌خواستم نعوذا بالله اهانتی کنم

سلام عزیزم منم خیلی حساسم به اهل بیت منظورمو اشتباه متوجه شدی وگرنه نمی‌خواستم نعوذا بالله اهانتی ک ...

بله ببخشید گلم 

منم منظورم اون نفری بود نذر کرده بود 

انشالله خدا همه روبه راه راست هدایت کنه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

انشالله که خدابه آبروی امام غریب علی ابن الموسی الرضا  نورهشتم 

به این زودی خدا فرزندی سالموصالح نصیبتون بشه ودلتون شادبشه 

آمین