2777
2789
عنوان

برام انرژی مثبت بفرستین 😍

60 بازدید | 10 پست

بچه ها برام دعا میکنین خونه دار شم؟🙏

واقعا یکی از دغدغه هام خونه دار شدنه .ینی میشه بزودی همینجا خبر خونه دار شدنم رو بدم؟ مستاجری و زیر منت کسی بودن واقعا سخته 🥺

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین برات صلوات فرستادم منم خدا کنه خونه خودم برم و مستاجر نباشم

ممنون عزیزم .منم برا خونه دار شدنت صلوات فرستادم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
انشالله خدا یه خونه بزرگ بهت بده  مستاجری خیلی سخته .خدا کمکت کنه

ممنون عزیزم 🌺

چرا نشه عزیزم تلاش کنین پس انداز داشته بتشین درست خرج کنیم حتمااااااا میشه این همه هستن خونه میخرن ...

ان شاا... 🙏🌺

آره عزیزم بله که میشه چرا نشه😍😘 منم خونه مال مادرشوهرمه با خواهرشوهرم میشینیم منم دوست دارم زودت ...

ان شاا... شما هم بزودی بری خونه خودت 😍🙏