2777
2789
عنوان

من یه مامان عصبانی ام خدابکشه منو

330 بازدید | 11 پست

بازدروبدبختی به پسرکوچیکم یه مقدارغذادادم پسربزرگم که ۸سالشه هی اومدقلقلکش داد ده باربهش گفتم نکن گوش نکرد اخخرش انقدرقلقلکش داد که استفراغ کرد منم سرش عصبانی شدم گفتم بخدا فردابری مدرسه منم میرم دیگه نمیمونم پیشت ۸سالشع اصلا گوش به حرفم نمیده

السلام علیک یا اباعبدالله....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کار بچه اشتباه بوده هم شما.....

قلقلک دادن بشدت بده واس بچا‌‌‌.‌‌‌........انجام ندین لطفا ونزارین ک انجام بدن تحت هیج شرایطی........

کارشمام ک بدتر‌‌‌‌.....

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
پسر منم هشت سالشه از وقتی دنیا اومد تا قبل مدرسه رفتن خیلی پسر آروم و با ادبی بود ولی وقتی وارد مدرس ...

دقیقا مثل پسر من از وقتی خواهرش دنیا اومد خیلی اذیتم میکنه تا تصمیم میگیرم که باهاش معربون باشم یه حرکتی میزنه که از عصبانیت تا مرز سکته میرم 

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
دقیقا مثل پسر من از وقتی خواهرش دنیا اومد خیلی اذیتم میکنه تا تصمیم میگیرم که باهاش معربون باشم یه ح ...

پسرم ۸ سالشه دخترم ۲ سالشه باور می کنی یه لحظه ازش چشم بردارم خواهرش رو می کشه تازه من زیاد واکنش نشون نمیدم ولی از درون نابود شدم