2777
2789

فک کنم برگرده با ونراج 

من پیجشو دنبال میکنم اصل فیلمم ک تو ماهواره میبینم ولی چیزی ک تو پیج دیدم بعداز مرگ سمر فک کنم برگرده با ونراج 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سمرمیمیره چرا  اونکه عشق ناندینیه

ناندنی ولش میکنه 

انوپاماهم ی رفیق داشته قبلا اسمش انوجه اون میادو انوپامو میره بااون 

طی ی ماجراهایی سمر میمیره ک انوپاما فک میکنه بخاطر انوج بوده ی تیکشم دیدم پیش ونراجه فک کنم برگرده مطمئن نیسم کاش برنگرده انوج خیلی خوووبه😂💔

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
وای چه بدفقط سمربه انوپامابهامیداد ممنونم که توضیح دادین

اره خیف شد

ولی خب بازیگر نقش سمر عوض میشه 🤒

قربونت 

وای چه بدفقط سمربه انوپامابهامیداد ممنونم که توضیح دادین

سمر ازدواج میکنه با ی دختر دیگه بعدشم ک میمیره دختره میمونه😕

سلام شما از کدوم شبکه می‌بینید ؟ کدوم ماهواره هست فیلم آنوپاما

سلام عزیزم 

از جم بالیوود ساعت ۹ شب شنبه دوشنبه چهارشنبه