2777
2789
عنوان

کیا فرار از زندان و دوست دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 43 پست
قربونت خدا بچه های شمارو حفظ کنه عزیزم ...۴۲ سالمه ..مطمئنا سنم از شما بیشتره ..بچه های شما کوچیکند؟ ...

ممنون عزیزم،بله ،یجور گفتید دانشجو،من فکر کردم هم سن هستیم تقریبا😅😅بله گلم،دختر بزرگم ۹ سالشه هنوز

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم،بله ،یجور گفتید دانشجو،من فکر کردم هم سن هستیم تقریبا😅😅بله گلم،دختر بزرگم ۹ سالشه هنوز

خدا حفظشون کنه عزیزم ...بله اخه من بین کارشناسیم با ارشدم چند سالی فاصله افتاد اونموقع دانشجوی ارشد بودم ...بازم خیلی خوبه که شما هم دهه شصتی هستید ...اینجا حدیدا بچه ها خیلی زیاد شدن

من اونجا که تو زندان پسرای جوان رو ازار میداد متنفر شدم  

میگم چندبار دیدم ولی بعضی جاهاشو نفهمیدم این قسمتشو هم نفهمیدم اصلا،به قول همسرم میگه فکرت بیش از حد پاکه😅

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزم😍🥰با دل پاکت برای منم دعا کن عزیزم 🙏💚

حتما گلم اگه لایق باشم🤲💚💚

ممنون عزیزم ..حتما هستی💚

لطف داری عزیزم،ان شاءالله💚

من اونجا که تو زندان پسرای جوان رو ازار میداد متنفر شدم 

کجاش ؟ منظورت همونجاس که شورش کردن؟

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
6فصله فصل آخرش راجب داعشه تو کشور یمنه فیلمبرداریش بعدشم دیگه مایکل برمیگرده پیش سارا من یک هفته شبا ...

پنج تاس شیشو تازه دارن میسازن 

ولی فصل پنج تو یمنو. تلوزیون پخش نمیکنه

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
نه کلا تی بگ همجنس گرا و پدوفیل بود ....

آها اون پسره رواذیت کرد مجبور شد خودکشی کنه