2777
2789

*دعوت به کاردر منزل از بانوان سرزمینم*

خوب این روزا که اکثرمون اوقات فراغتمون رو بدون هدف تو فضای مجازی میگذرونیم چرا نیایم هدفمند وقتمون رو مدیریت کنیم؟😊✌

👩‍💻کمکت میکنم یه کسب و کار اینترنتی پر سود با حداقل سرمایه ممکن راه اندازی کنی.

👩‍💼خودت رئیس خودت میشی(کارآفرینی)

💸درآمد روزانه و ماهانه تصاعدی

👩‍🎓آموزش صفرتا۱۰۰ کاملا رایگان

👭پشتیبانی ۲۴ ساعته

💳بدون ریسک مالی

🧏‍♀️افزایش رشد شخصیتی و اعتماد به نفس

*بیا شروعش کن و به خودت ۶ ماه فرصت بده✌ من تعهد میدم به موفقیت برسونمت 💪

🛍اگه مایل به همکاری نیستی براتون یه پیشنهاد دیگه دارم🥰

✅مشاوره رایگان عالی بهت میدم.

✅با کیفیت ترین محصولات مراقبتی پوست و مو معرفی میکنم.

✅آنلاین خرید میکنی و درب منزل تحویل میگیری

💚💚💚💚💚💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم

از من ب تو نصیحت جو زده نشو و پول خودتو واریز نکن واسه جایگاه و این ... شعرا 

پول قرض نگیر و اطرافیانتو هم از خودت دور نکن 

ناراحت نشی ها ولی دیگ ایران جوابگو نیست همه زخمی ان 

از این شرکتای هرمی...

خیر شرکت های هرمی در اصل از شما هزینه ای رو میخوان و بابتش ن محصولی میدن ن چیز دیگه ای اما شما ن بابت ثبت نام ن اموزش هیچ هزینه ای نمیکنید و خرید اجباری هم ندارید

از من ب تو نصیحت جو زده نشو و پول خودتو واریز نکن واسه جایگاه و این ... شعرا  پول قرض نگیر و ا ...

حق دارید ک اعتماد نکنید واقعا شرکت های هرمی  خیلی زیاد شدن اما من مدتی هست ک تو این کارم تا الان هرکس از محصولاتم استفاده کرده راضی بوده واقعا برای هلدینگ مهلران شرکت لیاتیم کار میکنم

حق دارید ک اعتماد نکنید واقعا شرکت های هرمی  خیلی زیاد شدن اما من مدتی هست ک تو این کارم تا الا ...

عزیرم‌منم شرکت هرمی نبودم آخر این داستان می‌فهمی ک چقدر ضرر مالی کردی من ن میشناسمت نه میخوام ناراحتت کنم راهی که منو ده نفر از دوستام رفتیم و بهت میگم ما بادران بودیم کلی جلسه میرفتیم خودم یکی از سخنران هاشون بودم حالا بری به لیدرهات بگی میگن ن اونا منفی زدن کار نداشته باش ولی ببین من ته خطم تو اولش آخرش هیچی نیست جز پشیمونی 

عزیرم‌منم شرکت هرمی نبودم آخر این داستان می‌فهمی ک چقدر ضرر مالی کردی من ن میشناسمت نه میخوام ناراحت ...

دقیقا بجز قرض و قوله و شرمندگی چیز دیگ برا ادم نمیزاره

میشه یه صلوات بفرستی ک حاجت روا شم و ارامش پیدا کنم🚶‍♀️
عزیرم‌منم شرکت هرمی نبودم آخر این داستان می‌فهمی ک چقدر ضرر مالی کردی من ن میشناسمت نه میخوام ناراحت ...

ممنون عزیزم ک میخوای راهنمایی کنی اما من لیدر هامو دیدم ک موفق شدن میگم چرا من نتونم من ک چیزیو از دست نمیدم تازه ب دانشمم اضافه میشه من خودمو واسه اینده اماده میکنم ک میخوام ب چه جایگاهی برسم تا الانم واقعا ضرر نکردم ک بگم چیزی ازم کم میشه چون کارشم حضوری نیست ک از زندگیم بیافتم و قبل اینکارم تو فضای مجازی بودم و وقت گذروندم الانم برای کارم تو مجازی وقت میگذرونم