2777
2789

مادرشوهر و پدر شوهرم از شهرستان اومدن چند روز خونمون موندن و منم کمااال احترام بهشون گذاشتم

یه روز که داشتیم می‌رفتیم باهاشون مهمونی خونه یکی از اقوام شوهرم خیلی بی حوصله بود یهو بحثمون شد من هیچی نگفتم اون هی پاچمو می‌گرفت

منم گفتم لطفا سکوت کن نمی‌خوام باهات هم صحبت شم 

یهو شوهرم گفت گ*وه میخوری اینجوری باهام حرف میزنی 

یهو مادرشوهر و پدر شوهرم با هم شروع کردن شوهرمو دعوا کردن که مثل آدم حرف بزن و فلان 

اون روز گذشت تا شبش من با شوهرم قهر بودم و سرسنگین بود تا آخر شب تو ماشین وقتی از مهمونی برمی گشتیم جلوی مامان و باباش گفتم لطفا از پسرتون بپرسید دلیل این رفتارهای وحشیانه و خشنش چیه 

مادرشوهرم اولش هی به شوهرم گفت اگه عصبی هستی برو دکتر خودتو نشون بده و حق نداری مارو زیر سوال ببری با این رفتارت 

شوهرمم زیر بار نمی‌رفت

آخر شوهرم برگشت بهم گفت اگه زبونتو کوتاه نکنی میزنم لهت میکنم 

منم داد زدم غلللط می‌کنی مگه منو از تو خیابون پیدا کردی بیجا می‌کنی اینجوری حرف میزنی مگه من بی کس و کارم 

یهو شوهرم عصبی شد بحث داشت بالا می‌گرفت 

مادرشوهرم یهو سرم داد کشید خفههههه شو خفهههه شو خفه شوو بی ادبه گستاخ

منم گفتم برا چی خفه شم چون پسرت بهم بی احترامی می‌کنه ؟؟ 

دیگه سکوت بودم تا خونه ولی مادرشوهرم همش داشت به شوهرم حرف میزد که ازین لج بازیا دست بردارید و باهم با احترام حرف بزنید و فلان 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق نداشت توهین کنه بهت 

شمام سیاست داشته باش جلوی اونا احترام شوهرتو نگه دار بزار اونیکه خانومه و بسازه تو چششون تو باشی  ولی خونه پدرشو درببار😐

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿

خوب حرف زده شما زیاده روی کردید

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

یه نیم ساعتی گذشت اومدیم خونمون 

مادرشوهرم گفت ببخشید بهت گفتم خفه شو

منو مثل مادرت بدون واقعا خاستم بحث بینتونو کوتاه کنم 

منم ب زور یه خنده ای زدم گفتم عب نداره 

فردای اون روزم رفتن شهر خودشون 

به شوهرم گفتم مادرت حق نداشت به من بی احترامی کنه 

انگار شوهرم به مادرش گفته اونم امروز بهم زنگ زد احوالپرسی آخر حرفشم گفت ازم به دل نگیری بابت اون روز

منم گفتم باشه فراموشش کن مادرجان 

حالا هرکاری میکنم یادم نمیره توهینشو 

آخه رابطه ما خیلی با رودربایستی و خشک و مودبانه بود 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

عجیبه مادر شوهری که انقدر پخته و فهمیده رفتار کرده چرا یه دفعه انقدر تغییر رفتار داد؟ 🤔 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

جلو دیگران زبونتون رو نگه دارید، به هم بی‌احترامی نکنید تا بی احترامی نبینید.

لازم نبود جلوی پدر مادرش داد بزنی غلط میکنی و فلان.با یه پورخند میگفتی بفرمایید اینم برخوردشه! تو خلوت هرچی دلت نیخواست میگفتی بهش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه نیم ساعتی گذشت اومدیم خونمون  مادرشوهرم گفت ببخشید بهت گفتم خفه شو منو مثل مادرت بدون واقع ...

به نظرم مادرشوهر خوبی داری.فقط اون لحظه دیگه از دستتون مغزش داغ کرده بنده خدا

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

وقتی جلوی پدر مادرش دعوا میکنین

وقتی خودت قاطی شون میکنی و میگی بپرس از پسرت چرا اینکار رو میکنه...

حق بدید دخالت کنن. 

این بنده خدام که چند بار عذرخواهی کرده

کوتاه بیا :/

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

اولش که به پسرش حرف زده 

بعدش که دعوا بالا گرفته ترسیده و داد زده و پشت هم گفته خفه شو حالا شاید با پسرش بوده😂 

با توعم بوده باشه کاش جلو اونا کش نمیدادین‌ و بعدا که رفتن حرف میزدید