2777
2789
عنوان

مادرشوهرم تو دعوای من و شوهرم بهم فحش داد .. عذرخواهی کرده اما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 22 پست

دختر خوب ادم جلوی پدر ومادر طرف که اینجوری نمیکنه.یه کم سیاست داشته باش.والله بازم پدر ومادر خوبی داشته.دیدم که بقیه رفتارهای عجیب و غریبی داشتن تو همچین موقعیتی.گذشت کن و به دل نگیر.ادمیزاده دیگه....برای اولین باره از یه مادر شوهر تو نی نی سایت حمایت کردم😂

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

اینکه اشتباهشو قبول کرده و عذرخواهی کرده به نظرم یعنی ادم محترمی هست تازه با شوهرتم دعوا کردن بابت رفتاز زشتش از این نظر نگاه کن

خودتو اذیت نکن ادم ممکنه با پدر و مادر واقعی خودشم که جونشونم میدن برای بچه هاشون گاها تو دعوا از این مدل حرفا بشنوه و مطمئن باش از ته دل نیست

ولی درباره رفنار شوهرت باهاش صحبت کن که حداقل جلوی بقیه دعوا راه نندازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم هي بامن دعوا ميكرد 

فكر كردي مادرشوهرم چي كفت بهم ؟ 

گفت ازت راضيه توي رابطه ؟

يعني باز انداخت تقصير من 

والا مادرشوهر خوبي داري ، اين همه طرف تَو گرفته 

حرف زده به پسرش 

اخر سر ديگه جو خيلي متشنج شده كه اينجوري از دستش در رفته 

کامنتا رو نگاه کردم اکثرا نظرمون یکیه ...مادرشوهرتو بذار رو سرت عزیزم البته از این جهت که نبینیش😄 شوخی کردم

ولی درس بگیرین از این اتفاق.نذارین حرمت ها از بین بره.شما هم مه فامیل شوهر خوب گیرت اومده خودت مراقب حفظ روابط باش🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بعضی مردا چشمشون به پدر مادرشون میفته افسار پاره میکنن، تو اینجور مواقع هرچند خیلی سخته ولی سعی کنید سکوت کنید، چون اونا تهش هم خونن و بچشونو ول نمیکنن شما رو بچسبن، فقط خودتون بیشتر اذیت میشید

یه نیم ساعتی گذشت اومدیم خونمون  مادرشوهرم گفت ببخشید بهت گفتم خفه شو منو مثل مادرت بدون واقع ...

برداشت من این بود خودت گفتی بحث داشت بالا میگرفت یهو مادرشوهرت اینجوری گفته بنظرم ترسیده دست روت بلند کنه جو بدتر بشه مثلا تو بری تو دوتا حرف دیگه بزنی پسرش بدتر از اون بگه 

دیدی که تو کامنت بعدیت هم گفتی نگران بود و خواست بحث خاتمه پیدا کنه بنده خدا هم که چندبار عذرخواهی کرده و هواتو داشته واقعا بزار جای نگرانی مادرانه

اگه ذره ای مادرشوهرانه بود خودم میگفتم بزنی تو دهنش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید