2777
2789
سلام خانما

نوزاد یک ماهه من تا حالا دو بار این حالت بهش دست داده و من خیلی نگران شدم. قصد داریم ببریمش دکتر اما تا اون موقع نمیتونم جلوی نگرانیم را بگیرم.
تا حالا دو بار اینطوری شده و هر دو بار از مهمونی برمیگشتیم و احتمال میدم سر و صدا و شلوغی زمینه سارش بوده. به این صورت که پشت سر هم تمام بدنش میپره. حتی وقتی بغلش میگیرم. بعضیها فکر میکنن سکسکه است اما مطمئنم که پرشهای پشت سر همه و بعد از چند دقیقه خوب میشه.

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین کمک کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش اینه که چون هنوز سیستم عصبی نوزاد کامل نشده...این لرزش ها طبیعیه...نگران نباش پسرمنم همینطوره... تا شش ماهگی طول میکشه
در زندگی چنان باش که آنان که خدا را نمیشناسند تو را که می شناسند خدا را بشناسند..
اگر تو خواب باشه و دستتو بزاری رو بچه پرش ها قطع بشه موردی نداره
اما اگه بیدار باشه و پرش داشته باشه باید بری نوار مغز بگیری و پیگیری کنی که خدایی نکرده تشنج نباشه.

ببر پیش دکتر غلامرضا زمانی متخصص مغز و اعصاب کودکان
سلام دوستان ممنون از راهنماییهاتون

من الان مشهد هستم و بردمش پیش یه دکتر بهش مولتی ویتامین و ب6 داد گفت اگه بازم این حالت را داشت بیا که چکاپهای لازم را براش انجام بدیم. امیدوارم دیگه نیاز نباشه و دخملم خوب بشه.

دختر من تو خواب اینطور میشه و وقتی بغلش میکنم بازم تا چند دقیقه پرش داره و بعد خوب میشه.
کلا دو بار اینطور شده ... امیدوارم دیگه تکرار نشه چون من از نگرانی میمیرم
نگرانیت به جاست .خیلی باید ادم حواسش جمع باشه.پسره من هم داشت به این صورت که دستاش باز میشد مثل اینکه ترسیده و میخواد یکی را بغل کنه که دکتر گفت طبیعیه.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.