2821
2789

اسم کاربریت شمارته ؟

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم از همین الا قرص فولیک اسید بود برای تشکیل قلب 

.. پایین نینی سایت بزن محسابه تاریخ زایمان تاریخ اخرین پریتو بنویس سن بارداریت میارع بالا باید8هفته بری برا قلب هفت هفته نری لطفا خوب نیست و ممکنه دیر تشکیل شده باشه خدای نکرده استرس بهت وارد شه چیزیش شه ... خیلیم رعایت کن جارو سمه گرمیجات هم سمه کلا فعالیت زیاد راه پله هم سمه...

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
من کارم دوندگی فقط آخه خواهر من با بچه ۱ساله که نمیشه کاری نکرد

خودت خواستی با بچه ی یه ساله باردار شی یا خداخواسته بوده؟؟؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
خودت خواستی با بچه ی یه ساله باردار شی یا خداخواسته بوده؟؟؟

صد البته که حکمت خداست ولی ما اقدام کردیم راستش تصمیم گرفتیم باهم بزرگ بشن من بعد چند سال با خیال راحت درسمو ادامه بدم 

صد البته که حکمت خداست ولی ما اقدام کردیم راستش تصمیم گرفتیم باهم بزرگ بشن من بعد چند سال با خیال را ...

چه خوب عجب دل و جرعت داری دختر، چن سالته؟؟؟ من ۲۸ سالمه یه پسر شش ساله دارم الان چن وقته حالت تهوع دارم واقعا دارم قالب تهی میکنم که نکنه باردار باشم؟؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
چه خوب عجب دل و جرعت داری دختر، چن سالته؟؟؟ من ۲۸ سالمه یه پسر شش ساله دارم الان چن وقته حالت تهوع د ...

۲۲ سالمه منم اوایل قصد نداشتم ولی خب میخوام باهم بزرگ بشن خیالم راحتشه که چند سال دیگه بتونم درسم رو ادامه بدم

چه خوب عجب دل و جرعت داری دختر، چن سالته؟؟؟ من ۲۸ سالمه یه پسر شش ساله دارم الان چن وقته حالت تهوع د ...

انشالله باردارشی بچه خیلی خوبه خییییلی فقط اینو بدون صبرو حوصله میخواد و بزنی به بی خیالی