2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از همین الا قرص فولیک اسید بود برای تشکیل قلب 

.. پایین نینی سایت بزن محسابه تاریخ زایمان تاریخ اخرین پریتو بنویس سن بارداریت میارع بالا باید8هفته بری برا قلب هفت هفته نری لطفا خوب نیست و ممکنه دیر تشکیل شده باشه خدای نکرده استرس بهت وارد شه چیزیش شه ... خیلیم رعایت کن جارو سمه گرمیجات هم سمه کلا فعالیت زیاد راه پله هم سمه...

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
من کارم دوندگی فقط آخه خواهر من با بچه ۱ساله که نمیشه کاری نکرد

خودت خواستی با بچه ی یه ساله باردار شی یا خداخواسته بوده؟؟؟

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
خودت خواستی با بچه ی یه ساله باردار شی یا خداخواسته بوده؟؟؟

صد البته که حکمت خداست ولی ما اقدام کردیم راستش تصمیم گرفتیم باهم بزرگ بشن من بعد چند سال با خیال راحت درسمو ادامه بدم 

صد البته که حکمت خداست ولی ما اقدام کردیم راستش تصمیم گرفتیم باهم بزرگ بشن من بعد چند سال با خیال را ...

چه خوب عجب دل و جرعت داری دختر، چن سالته؟؟؟ من ۲۸ سالمه یه پسر شش ساله دارم الان چن وقته حالت تهوع دارم واقعا دارم قالب تهی میکنم که نکنه باردار باشم؟؟

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
چه خوب عجب دل و جرعت داری دختر، چن سالته؟؟؟ من ۲۸ سالمه یه پسر شش ساله دارم الان چن وقته حالت تهوع د ...

۲۲ سالمه منم اوایل قصد نداشتم ولی خب میخوام باهم بزرگ بشن خیالم راحتشه که چند سال دیگه بتونم درسم رو ادامه بدم

چه خوب عجب دل و جرعت داری دختر، چن سالته؟؟؟ من ۲۸ سالمه یه پسر شش ساله دارم الان چن وقته حالت تهوع د ...

انشالله باردارشی بچه خیلی خوبه خییییلی فقط اینو بدون صبرو حوصله میخواد و بزنی به بی خیالی