اگر خانواده شوهرتون جلوی جمع به شما توهین کنن و به اصل و نسبتون بد و بیراه بگن شما چه واکنشی نشون میدید باز میرین خونشون دیدنشون یا کلا قطع رابطه میکنید یعنی مدتی قهر میکنید کلا چه رفتاری نشون میدید؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من که قطع رابطه م درحد سلام سرد اونم بخاطر اینکه وقتی بچم دنیا اومد های میگفتن چراموعاش کم پشته اونم بچه دهروزه...منم جواب دادم محترمانه ولی بیاحترامی دیدم و کلا قطع رابطه کردم چنساله راحتتتتت
پدرشوهر بیشرف من بمن فحش هرزگی و ناموسی داد ولی منه احمق بعد هفت ماه قطع رابطه باز مجبور شدم برم خونشون و تا الان هم میریم خونشون گاهی و باهام خوب شده تقریبا ولی من هیچوقت حلالش نکردم و نمیکنم
همونجا تو چشمشون نگاه میکنم و لبخند میزنم . تا حرص بخورنننن و باز هم اونجا خواهم رفت چون اگه من نرم شوهرم تنها میره . و اگر شوهرم تنها بره انقد پشتم حرف میزنن که شوهرم ازم زده بشه و بدش بیاد
اگه به اصل و نسبم توهین کنن اول به اصل و نسبشون توهین میکنم و بعد قطع رابطه همینجور خالی خالی که نمیشه
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.