2777
2789
عنوان

هر کسی که اعتقادی هست میاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 31 پست
🌴هر روز یک بار این ۱۰ ایه از سوره بقره خوانده شود که برای دفع شیاطین خیلی موثر هست: بِسْمِ اللَّهِ ...

🌸🌾 ذکر شریف #ناد_علی🌾🌸

🔸🌾جهت ابطال سحر و دفع شیاطین ۱۸بار
🔹🪴 جهت عزت هر روز ۱۰ بار بخواند

🔸 🥀جهت بستن زبان بدخواهان ۱۸ بار

🔹🌹جهت کسب علم وقت نماز صبح ۱۷ بار
🔸🌼جهت غنی هر صبح ۱۲ بار

🔹🌷جهت کثرت دولت هر روز ۳۱ بار

🔹🌻جهت چشم زخم سه روز هر روز ۲۰ بار
🔸🌱جهت رفع تهمت صبح و شام ۴۰ بار

🔹🌴جهت رفع گرفتاری‌های مهم هزار بار

🔸🌺جهت قوت قلب هر روز ۲۵ بار

🔹💐جهت رفع اختلاف بین جمع هر روز ۳۰ بار

🔸🌴جهت غلبه بر دشمن هر روز ۱۰۰بار

👈ناد علی صحیح اینگونه است:

نادِ علیاً مُظْهِر العَجائِب تَجِدهُ عَوناً لَكَ في النَوائِب كُلُّ هَمٍّ و غَمٍّ سَيَنْجَلي بِوِلايَتِكَ يا عليُّ يا عليُّ يا علي

#دفع_سحر
#دفع_چشم_زخم
#ناد_علی
🌹🌳🌸🌲🌺🌴🌼🪴💐
👈حداقل تا ۴۰روز مرتب و منظم انجام دهید و نتیجه و تغییرات را اطلاع دهید .
🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐
ارتباط با ما در پیام رسان ایتا
@Doaherz           آیدی پاسخگویی
09905431130
@talieyehagholyaghin
👈حتما عضو کانال👆هم باشید.
اطلاع رسانی ها از طریق کانال انجام می شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🌸🌾 ذکر شریف #ناد_علی🌾🌸 🔸🌾جهت ابطال سحر و دفع شیاطین ۱۸بار 🔹🪴 جهت عزت هر روز ۱۰ بار بخواند ...

ابطال سحر با ایات شصت قاف:

🌸آیات #شصت_قاف 🌸

البقره(٢٤٦)

أَلَمْ تَرَ إِلَى الْمَلَإِ مِن بَنِي إِسْرَائِيلَ مِن بَعْدِ مُوسَىٰ إِذْ قَالُوا لِنَبِيٍّ لَّهُمُ ابْعَثْ لَنَا مَلِكًا نُّقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ قَالَ هَلْ عَسَيْتُمْ إِن كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ أَلَّا تُقَاتِلُوا قَالُوا وَمَا لَنَا أَلَّا نُقَاتِلَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَقَدْ أُخْرِجْنَا مِن دِيَارِنَا وَأَبْنَائِنَا فَلَمَّا كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقِتَالُ تَوَلَّوْا إِلَّا قَلِيلًا مِّنْهُمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ

آل عمران(١٨١)

لَّقَدْ سَمِعَ اللَّهُ قَوْلَ الَّذِينَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ فَقِيرٌ وَنَحْنُ أَغْنِيَاءُ سَنَكْتُبُ مَا قَالُوا وَقَتْلَهُمُ الْأَنبِيَاءَ بِغَيْرِ حَقٍّ وَنَقُولُ ذُوقُوا عَذَابَ الْحَرِيقِ

النساء (٧٧)

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ قِيلَ لَهُمْ كُفُّوا أَيْدِيَكُمْ وَأَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَآتُوا الزَّكَاةَ فَلَمَّا كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقِتَالُ إِذَا فَرِيقٌ مِّنْهُمْ يَخْشَوْنَ النَّاسَ كَخَشْيَةِ اللَّهِ أَوْ أَشَدَّ خَشْيَةً وَقَالُوا رَبَّنَا لِمَ كَتَبْتَ عَلَيْنَا الْقِتَالَ لَوْلَا أَخَّرْتَنَا إِلَىٰ أَجَلٍ قَرِيبٍ قُلْ مَتَاعُ الدُّنْيَا قَلِيلٌ وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ لِّمَنِ اتَّقَىٰ وَلَا تُظْلَمُونَ فَتِيلًا

المائده (٢٧)

وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِنْ أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الْآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ

الرعد(١٦)

قُلْ مَن رَّبُّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ قُلِ اللَّهُ قُلْ أَفَاتَّخَذْتُم مِّن دُونِهِ أَوْلِيَاءَ لَا يَمْلِكُونَ لِأَنفُسِهِمْ نَفْعًا وَلَا ضَرًّا قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الْأَعْمَىٰ وَالْبَصِيرُ أَمْ هَلْ تَسْتَوِي الظُّلُمَاتُ وَالنُّورُ أَمْ جَعَلُوا لِلَّهِ شُرَكَاءَ خَلَقُوا كَخَلْقِهِ فَتَشَابَهَ الْخَلْقُ عَلَيْهِمْ قُلِ اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَيْءٍ وَهُوَ الْوَاحِدُ الْقَهَّارُ

المزمل(٢٠)

إِنَّ رَبَّكَ يَعْلَمُ أَنَّكَ تَقُومُ أَدْنَىٰ مِن ثُلُثَيِ اللَّيْلِ وَنِصْفَهُ وَثُلُثَهُ وَطَائِفَةٌ مِّنَ الَّذِينَ مَعَكَ وَاللَّهُ يُقَدِّرُ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ عَلِمَ أَن لَّن تُحْصُوهُ فَتَابَ عَلَيْكُمْ فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ أَن سَيَكُونُ مِنكُم مَّرْضَىٰ و َآخَرُونَ يَضْرِبُونَ فِي الْأَرْضِ يَبْتَغُونَ مِن فَضْلِ اللَّهِ وَ آخَرُونَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنْهُ و َأَقِيمُوا الصَّلَاةَ و َآتُوا الزَّكَاةَ و َأَقْرِضُوا اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا وَمَا تُقَدِّمُوا لِأَنفُسِكُم مِّنْ خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِندَ اللَّهِ هُوَ خَيْرًا و َأَعْظَمَ أَجْرًا وَاسْتَغْفِرُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ

👈نکته ۱ : این ۶ ایه پشت سر هم خوانده شود ،هر بار خواندن این ۶ایه باهم یک بار حساب میشود.
👈نکته ۲ : در مجموع ابتدای هر جلسه و هر دفعه خواندن یک بسم الله الرحمن الرحیم گفته شود کافی هست .
👈 نحوه خواندن : آیات 60 قاف را ۱۲۰ مرتبه در طول ۱۱روز بخوانید . به این صورت که ۱۲۰ تقسیم بر 11 روز بکند و بخواند . ۱۰ روز ، روزی ۱۱ بار و روز یازدهم یعنی روز اخر ۱۰ بار بخوانید که جمع این ۱۰روز و یک روز اخر میشود ۱۲۰بار .
( ۵_۶بار این دوره ۱۱روزه را تکرار کنید).
👈حرز ۶۰ قاف برای ابطال سحر حرزی هست بازویی که بر پوست اهو نوشته میشود و به همراه بازوبند ارسال می شود .
(برای تهیه حرزها به لیست حرزها مراجعه فرمایید) .
👈حداقل تا دو ماه مرتب و منظم انجام دهید و نتیجه و تغییرات را اطلاع دهید .
سوال : من و خانواده ام گرفتار یه طلسم و جادوی 40 ساله شدیم که تک تک اعضاء خانواده را نابود کرده و به بدبختی کشانده. خیلی تلاش کردم برای باطل کردنش اما هیچ کس نتوانسته باطلش کنه. التماس خدا را میکنم هرروز اما خبری نمیشه. با بدبختی تونستم پیدا کنم آدرس سایت شما را. ازتون خواهش میکنم کمکم کنید دارم ایمانمو از دست میدم سر این بلاهایی که این طلسم بر سر خانواده ام آورده.

پاسخ : بافت فکری شما غلط است که معتقدید اولا با ضرس قاطع و دندان کامل می گویید ما طلسم لاینحل داریم. لکن هیچ طلسمی در شریعت نیست که با 60 قاف باطل نشود و هیچ طلسمی در شریعت نیست که با سوره مبارکه یاسین باطل نشود. یدالله فوق ایدیهم. و هیچ طلسمی در دین نیست که با هزار بار خواندن ناد علی باطل نشود. منتهی این مراتب باید آن توهم و باور غلط را نابود کرد و الا اگر شما هر چقدر این ها را بخوانید ولی آن باور غلط را نابود نکنید این موجب بدبینی به اجتماع و اطرافیان می شود که آن هم خودش خلاف شریعت است.

ذکر استغفار امام صادق عجیب گره گشایی میکنه 

دوماه پی درپی روزی ۴۰۰ تا باید گفته بشه 

میتونید تقسیم بندی کنید در طول روز ختمش کنید عالیه هم برای آرام شدن از نظر روحی و حاجت روایی نتیجه میده .برای تمام حوائج مخصوصا مشکلات مالی جواب میده .نیت اصلیتون هم نزدیک شدن به خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه بعدش حاجت روایی خودتون .

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
ذکر استغفار امام صادق عجیب گره گشایی میکنه  دوماه پی درپی روزی ۴۰۰ تا باید گفته بشه  میت ...

🌹 دعای احتجاب🌹

بسم الله الرحمن الرحیم

اِحْتَجَبْتُ‏ بِنُورِ وَجْهِ اللَّهِ الْقَدِیمِ الْکَامِلِ

وَ تَحَصَّنْتُ بِحِصْنِ اللَّهِ الْقَوِیِّ الشَّامِلِ

وَ رَمَیْتُ مَنْ بَغَى' عَلَیَّ بِسَهْمِ اللَّهِ وَ سَیْفِهِ الْقَاتِل

اللَّهُمَّ یَا غَالِباً عَلَى أَمْرِهِ وَ یَا قَائِماً فَوْقَ خَلْقِهِ وَ یَا حَائِلًا بَیْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ حُلْ بَیْنِی وَ بَیْنَ الشَّیْطَانِ وَ نَزْغِهِ وَ بَیْنَ مَا لَا طَاقَةَ لِی بِهِ مِنْ أَحَدٍ مِنْ عِبَادِکَ کُفَّ عَنِّی أَلْسِنَتَهُمْ وَ اغْلُلْ أَیْدِیَهُمْ وَ أَرْجُلَهُمْ وَ اجْعَلْ بَیْنِی وَ بَیْنَهُمْ سَدّاً مِنْ نُورِ عَظَمَتِکَ وَ حِجَاباً مِنْ قُوَّتِکَ وَ جُنْداً مِنْ‏ سُلْطَانِکَ فإِنَّکَ حَیٌّ قَادِرٌ

اللَّهُمَّ اغْشِ عَنِّی أَبْصَارَ النَّاظِرِینَ حَتَّى أَرِدَ الْمَوَارِدَ وَ اغْشِ عَنِّی أَبْصَارَ النُّورِ وَ أَبْصَارَ الظُّلْمَةِ و اَبصارَ المُریدینَ لِیَ السُوءَ حَتَّى لَا أُبَالِیَ مِنْ أَبْصَارِهِمْ‏

یَکادُ سَنا بَرْقِهِ یَذْهَبُ بِالْأَبْصارِ یُقَلِّبُ اللَّهُ اللَّیْلَ وَ النَّهارَ إِنَّ فِی ذلِکَ لَعِبْرَةً لِأُولِی الْأَبْصارِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ کهیعص کِفایَتُنا وَ هُوَ حَسبی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ حمعسق‏ حِمایَتُنا وَ هُوَ حَسبی

کَماءِِ أَنْزَلْناهُ مِنَ السَّماءِ فَاخْتَلَطَ بِهِ نَباتُ الْأَرْضِ فَأَصْبَحَ هَشِیماً تَذْرُوهُ الرِّیاحُ
هُوَ اللَّهُ الَّذِی لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عالِمُ الْغَیْبِ وَ الشَّهادَةِ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحِیمُ

یَوْمَ الْاَزِفَةِ إِذِ الْقُلُوبُ لَدَى الْحَناجِرِ کاظِمِینَ ما لِلظَّالِمِینَ مِنْ حَمِیمٍ وَ لا شَفِیعٍ یُطاعُ

عَلِمَتْ نَفْسٌ ما أَحْضَرَتْ فَلا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ الْجَوارِ الْکُنَّسِ وَ اللَّیْلِ إِذا عَسْعَسَ وَ الصُّبْحِ إِذا تَنَفَّسَ.
ص وَ الْقُرْآنِ ذِی الذِّکْرِ بَلِ الَّذِینَ کَفَرُوا فِی عِزَّةٍ وَ شِقاقٍ.
‏شَاهَتِ الْوُجُوهُ شَاهَتِ الْوُجُوهُ شَاهَتِ الْوُجُوهُ .
کَلَّتِ الْأَلْسُنُ و عَمِیَتِ الْأَبْصَارُ

اللَّهُمَّ اجْعَلْ خَیْرَهُمْ بَیْنَ عَیْنَیْهِمْ وَ شَرَّهُمْ تَحْتَ قَدَمَیْهِمْ وَ خَاتَمَ سُلَیْمَانَ بَیْنَ أَکْتَافِهِمْ‏ .

فَسَیَکْفِیکَهُمُ اللَّهُ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ .

صِبْغَةَ اللّهِ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللّهِ صِبْغَةً .

كهيعص اِكفِنا ،حمعسق اِحمِنا ، سُبحانَ القادِرِ القاهِرِ الكافي.

وَجَعَلْنَا مِن بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لَا يُبْصِرُونَ .

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ .

أُولَٰئِكَ الَّذِينَ طَبَعَ اللَّهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ وَسَمْعِهِمْ وَأَبْصَارِهِمْ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ .

تَحَصَّنتُ بِذِي المُلكِ وَالمَلَكُوت واعتَصَمتُ بِذي العِزِّ وَالعَظَمَةِ وَالجَبَرُوت ، وَتَوَكَّلتُ عَلَى الحَيِّ الَّذي لا يَمُوت ،

دَخَلتُ في حِرزِ اللهِ وَفي حِفظِ اللهِ وَ في أمانِ اللهِ مِن شَرِّ البَريَّةِ أجمَعين .

كهيعص حمعسق وَ لا حولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلي العَظيم وَ صَلَّى اللهُ عَلى مُحَمَّدِِ وَ الهِ الطّاهرين بِرحمَتِك يا ارحَمَ الراحمين .
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

احتجاب را هر روز حتما یک بار صبح یک بار ظهر ویک بار شب بخوانید که خیلی برکات دارد .
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌴#خواص_دعای_احتجاب امیرالمومنین علیه السلام در بحار الانوار علامه مجلسی ؛
اگر دعای احتجاب بر روی پوست اهو نوشته شود و همراه نگه داشته شود این خواص را دارد :
🌹حصار قوی در برابر انسان های سنگین ، سحر ، طلسم  و شیاطین (خانه هایی که اهل موسیقی و غنا هستند شیاطین و امواج منفی از انها یا دفع نمیشوند و یا به سختی دفع میشوند )

🌹دافع چشم نظر چشم بد و انرژی های منفی
🌹حصار در برابر اجنه و دافع اجنه

🌹افزایش رزق و روزی و گشایش در کارها
🌹عزت دادن به شخص و عزیز شدن در بین مردم
🌹دفع استرس و نگرانی و اضطراب.

🌸👈احتجاب حرزی بازوی هست که بر پوست اهو نوشته میشود و به همراه بازوبند ارسال می شود .
(برای تهیه این حرز به کانال ، لیست حرزها مراجعه فرمایید) .
#حرزها
#احتجاب
#دفع_سحر
#دعای_احتجاب
#دفع_شیاطین
👈حداقل تا ۴۰روز مرتب و منظم انجام دهید و نتیجه و تغییرات را اطلاع دهید .
🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐
ارتباط با ما در پیام رسان ایتا
@Doaherz           آیدی پاسخگویی
09905431130
@talieyehagholyaghin
👈حتما عضو کانال👆هم باشید.
اطلاع رسانی ها از طریق کانال انجام می شود.

شاید بنظرم اینم باشه .

احتمالش هست،ولی سعی کن ازطریق قران وتوسل به ائمه سعی بر باطل کردنش داشته باشی،ان شاءالله به حاجت دلت برسی

مثلا برای این قضیه سوره بقره بشدت تاثیرگذاره

توهمین نی نی سایت خیلیا نتیجه گرفتن

البته هرروز خوندن تا۴۰روز حتی برخی بیشتر از۴۰روز

اره خروس یه چیز کوچیک فعلا در حد توانمه

عالیه.

یجایی پیداکن(یمدت یادمه برنامه سمت خداانجام میدادن نمیدونم الانم انجام میدن یانه،قربانی مشارکتی)هرماه ی مبلغی رو حتی شده خیلی کم شریک شو

ذکر استغفار امام صادق عجیب گره گشایی میکنه  دوماه پی درپی روزی ۴۰۰ تا باید گفته بشه  میت ...

سلام. میشه خصوصی به منم پیام بدین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
عالیه. یجایی پیداکن(یمدت یادمه برنامه سمت خداانجام میدادن نمیدونم الانم انجام میدن یانه،قربانی مشار ...

هنوزم انجام میدن.
هم کدهای دستوری داره هم کارت به کارت فکر کنم پرداخت آنلاینم داشته باشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.