2777
2789
عنوان

هر کسی که اعتقادی هست میاین لطفا

3108 بازدید | 31 پست

دوستان میشه برای ما دعا کنید ۲ماهه بدترین چیزها برامون پیش میاد .چیکار کنم چه دعایی باید خوند؟همش شرو بدبختی پیش میاد اتفاق های عجیب و شر .بخدا تو این ۲ماه از همه چیز زده شدم از دنیا ولی خدارو صدا میکنم.

میشه هر کسی تونست واسه نجاتمون دعا کنه .یا دعایی که سبک باشه بگید بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  نباید بذارین نمازتون حتی یک وعده قضا بشه غسل های واجبتون تاخیر نیفته کلا گناه نکبت میاره و مانع استجابت دعا میشه اول گناه ها رو ترک کنید و واجبات رو شروع کنید بعد مستحبات ان شاءالله رحمت خدا شامل حالتون بشه

یه لینک بهت میدم . دستورات زیر رو از توش پیدا کن و بخون

صبح و ظهر و شب احتجاب امیر المومنین

ده آیه سوره بقره که توی کانال اومدن   در طول روز چند بار

شصت قاف طبق دستور

گلاب قرآنی طبق دستور

🌹🌹 گلاب قرانی 🌹🌹

🌺از گلاب قرانی در طول روز و موقع خواب استفاده کنید.بر روی گلاب یک بار سوره یس ، صافات ، الرحمن بخوانید.این گلاب قرانی میشود .
از این گلاب در غذا ها و اب خوردن بریزید.
به اینصورت که بعد از اینکه غذا پخت و اماده شد و زیر غذا را خاموش کردید قبل از اینکه بخواهید غذا را در ظرف بریزید و سر سفره ببرید چند قطره ای گلاب قرانی در ظرفی که غذا در آن پخته اید بریزید .

از گلاب قرانی در طول روز و موقع خواب به صورت خود اسپری کنید و به فضای داخلی خانه هم گلاب اسپری کنید . ( منظور دیوارهای خانه هست نه کف زمین تا موجب بی احترامی نشود ) .
#گلاب_قرانی

یه لینک بهت میدم . دستورات زیر رو از توش پیدا کن و بخون صبح و ظهر و شب احتجاب امیر المومنین ده آیه ...

🌴هر روز یک بار این ۱۰ ایه از سوره بقره خوانده شود که برای دفع شیاطین خیلی موثر هست:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الم (۱)
ذَٰلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ(٢)
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ(٣)
وَالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ(٤)
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ(٢٥٥)
لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ(٢٥٦)
اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ(٢٥٧)
لِّلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَإِن تُبْدُوا مَا فِي أَنفُسِكُمْ أَوْ تُخْفُوهُ يُحَاسِبْكُم بِهِ اللَّهُ فَيَغْفِرُ لِمَن يَشَاءُ وَيُعَذِّبُ مَن يَشَاءُ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ(٢٨٤)
آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِيرُ (٢٨٥)
لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِن نَّسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنتَ مَوْلَانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ(٢٨٦)
سوره البقره.
🌴برای دفع همزاد ، دفع اجنه و شیاطین ، دفع جن عاشق ، دعای ابی دجانه یا بسته دفع شیطان ، حدید ۷جلاله ،حرز امام علی علیه السلام مفید هست . یکی از این حرزها برای دفع شیاطین لازم هست تهیه شود .
👈برای تهیه حرزها به کانال، لیست حرزها مراجعه فرمایید.
#سوره_بقره
#دفع_همزاد
#دفع_شیاطین
#دفع_جن_عاشق
🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐
👈حداقل تا ۴۰روز مرتب و منظم انجام دهید و نتیجه و تغییرات را اطلاع دهید .
🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐🪐
ارتباط با ما در پیام رسان ایتا
@Doaherz           آیدی پاسخگویی
09905431130
@talieyehagholyaghin
👈حتما عضو کانال👆هم باشید.
اطلاع رسانی ها از طریق کانال انجام می شود.