2777
2789
عنوان

اگزما...

248 بازدید | 10 پست

تو روخدا کمکم کنید یه مدته اگزما پوستی گرفتم،هی داره زیاد میشه،دکتر رفتم پماد داده اما هنوز خوب نشده.توروخدا کسی اینجوری هست بهم بگه 

چیکار کنم کلا بره؟هی داره بزرگتر مبشه

سودوکرم بزن یکم گرونه ولی برای اگزما جوابه من پسرم تو گردنش اگزما میزد زدم جاش کلا رفت

هزینش چقدره مگه؟

هزینش مهم نیس ولی فقط بره خسته شدم بخدا از دستش.

از داروخونه بخرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش چقدره مگه؟ هزینش مهم نیس ولی فقط بره خسته شدم بخدا از دستش. از داروخونه بخرم؟

والا بد گیر میاد

من تو شهر خودمون گیرم نیومد از شهر دیگه برام اوردن

تو برنامه باسلام هم هس

۳۰۰تومنی هس 

رو دست راستم زده.بین  انگشت کوچیکه دستم

والا برای بچه من و بچه یکی از نزدیکانم که اگزما میزدن جواب داد

من خودمم هر چی کرم ثمین .اردن پمادای جور واجور زدم هیچ نمیکرد بچمم شبانه روز جیغ میکشید اینو ۳روز زدم جواب داد کلا جاشم رف

امیدوارم شمام خرجی میکنید براتون جواب بده 

این شربتا و قرصای الرژی هم اولش جواب میده بعدش نه

والا برای بچه من و بچه یکی از نزدیکانم که اگزما میزدن جواب داد من خودمم هر چی کرم ثمین .اردن پمادای ...

باشه عزیزم ممنون که بهم گفتید حتما پیدا میکنم و استفاده میکنم،ایشالا واسه منم جواب بده