دختراستوایی مدیر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 عنوان کیا شنا کردن حای بلدن | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 33 پست من ۷ سالمه از اب ترسی ندارم بنظرتون خوبه خصوصی کلاس برم میرزه؟ آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰 1402/10/02 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 اشتباه تایپی بود ۲۷ ببخشید پس چرا ۲ تا تاپیک زدین هردو نوشتین ۷ با اینکه تاپیک قبلی رو بقیه بهتون گفته بودن ... متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
khademalhossein عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 1602 اشتباه تایپی بود ۲۷ سالمع اها داشتم میترسیدم ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 یکی تونی نی سایت ۷ ساله اس یکی ۴۰ و خورده ای عجیب نیس😐😐 عزیز ۲۷ سال گوشیم هنگ بود آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
22_fatemeh_ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 6443 وای دیوونه شدم ۲۷ سالمه من ۲۵سالمه .از مرداد حدودا دارم میرم.کم کم تمومم درحد عالی
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 ببخشید پس چرا ۲ تا تاپیک زدین هردو نوشتین ۷ با اینکه تاپیک قبلی رو بقیه بهتون گفته بودن ... گوشیم هنگ کرد آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 بچه ها کاربر راست و دروغش معلوم نیست !!! تاپیک هاشو نگاه کنین یه جا میخواد ایلتس بخونه یه ج ... ۲۶ و۲۷ سالمه تو سخت نگیز آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 چقدر امضات قشنگه مرسی عزیز دلم انشالله به تمام ارزوهای قشنگت برسی ❤ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 من ۲۵سالمه .از مرداد حدودا دارم میرم.کم کم تمومم درحد عالی جلسه ای چقد میدیچن جلسه لازم داره صفرتاصدش آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 اها داشتم میترسیدم حالا اگ اطلاعاتی داری بده آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
22_fatemeh_ عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 6443 جلسه ای چقد میدی چن جلسه لازم داره صفرتاصدش ۱۲جلسه ۱۶۰۰.من ۴تا دوره ۱۲جلسه ای رفتم یکی دیگ هم باید برم
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 امضات ؟! خوبه انشالله حاجت روا بشی متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 ۱۲جلسه ۱۶۰۰.من ۴تا دوره ۱۲جلسه ای رفتم یکی دیگ هم باید برم هدفت غریق نجاته آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰
دختراستوایی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 14451 ۱۲جلسه ۱۶۰۰.من ۴تا دوره ۱۲جلسه ای رفتم یکی دیگ هم باید برم پس خیلی هزینه کردی ۴ دوره ۱۲ جلسه ینی ۴۸ جلسه آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰