2777
2789
عنوان

کیا شنا کردن حای بلدن

258 بازدید | 33 پست

من ۷ سالمه از اب ترسی ندارم بنظرتون خوبه خصوصی کلاس برم میرزه؟

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

شما ۷ سالتونههههه ؟؟؟؟

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۷ سالته؟؟!!!!

به نظرت زود خوندن و نوشتن یاد نگرفته ؟ 🙄

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

یکی تونی نی سایت ۷ ساله اس یکی ۴۰ و خورده ای 

عجیب نیس😐😐

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
شما ۷ سالتونههههه ؟؟؟؟

اشتباه تایپی بود ۲۷

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

۷ سالته؟؟!!!!

اشتباه تایپی بود ۲۷ سالمع

بچه ها کاربر راست و دروغش معلوم نیست !!!

تاپیک هاشو نگاه کنین 

یه جا میخواد ایلتس بخونه

یه جا گفته ۲۶ سالشه !!!

شما ۷ سالتونههههه ؟؟؟؟

چقدر امضات قشنگه

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
اره عالیه من میرم.مربیمون میگفت بهترین سن ۷سالگیه برا شروع .سنتم ک عالیع 🤣🤣🤣 حرف مربیمونو جدی گف ...

وای دیوونه شدم ۲۷ سالمه