2777
2789
برا کنکور؟؟ که سمت سینما سعدی هست! اگه بخونید همه موسسه ها خوبن....

اره ولی سمت سینما سعدی نیس بلوار جمهوری و اون طرفاس البته شاید شعبه قبلیش بوده باشه

اره درسته🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 98 میرفتم، آره عزیزم خوبه.

اول از همه ببینید کدوم درس ضعیف تر هستید اگه یکی دوتا هست، خصوصی با اساتید خوب برید. اگه عمه دروس میخواید برید موسسه گزینه خوبیه.... 

دوم اینکه ببینید خودتون بخونید راحت ترید یا با کلاس!

اگه با کلاس راحت تر هستید،برید. اگه نه فایده نداره.

همه موسسه ها یکی هستن فقط مبالغ متفاوت هست، همین. خوندن خیلی مهمه خیلی. 

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
من سال 98 میرفتم، آره عزیزم خوبه. اول از همه ببینید کدوم درس ضعیف تر هستید اگه یکی دوتا هست، خصوصی ...

رتبتون خوب شد؟

مشاورتون هم ۷ استاد بود؟

من الان دارم میرم از تابستون

فقط میخاستم‌ ‌ببینم واقعا نتیجه بخش هست یا نه

رتبتون خوب شد؟ مشاورتون هم ۷ استاد بود؟ من الان دارم میرم از تابستون فقط میخاستم‌ ‌ببینم واقعا نت ...

من ی تک درس رفتم، بازه زمانی دوماه. من رتبه جالبی نداشتم.

اما برادرم کلاس نرفت، شیمی 68 زد. من با کلاس 30 زدم  

هر چند کلا رشته دانشگاه با رشته تحصیلی مدرسه م فرق کرد.

عزیزم بخونید موفق میشید اما بهترین اساتید هم باشند نخونید هیچ فایده نداره. این چون اطرافیان دیدم میگم. حتی داداش خودم با اینکه کلاس نرفت از خیلی ها بهتر شد رتبه شون. من نخوندم نتیجه هم نگرفتم.

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد