2777
2789

من همسرم تقاضای طلاق کرده

و ما الان هشت ماهه از هم دوریم و من تو این هشت ماه تلاشی نمونده نکرده باشم دودفعه مشاور رفتیم و مشاور گفته بهم فرصت بدید

و من نه تقاضای نفقه کردم از همسرم نه جلسه مهریمو شرکت کردم و شوهرم ماشنیمونو زده به نام پدرش برا فرار از،مهریه و هر اموالی داشتبم مدارک رو برده خونه پدرش

الان پدرش اومده باهام صحبت کرده میگه مهرتو کم کن تا برگردی و بهم میگه هر کی تا پای طلاق رفتن زن مهرشو میبخشه برمیگرده و شوهرمم میگه حق با پدرمه و اگه بابام راضی نباشه چون ما کارمون به اینجا کشیده من دلم راضی نمیشه هم یکی اینکه میگه چون مهرتو کم نمیکنی الان بگین حق با شوهرمه چون میخام نظرات و نشونش بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زندگی و میخوای ادامه بدی؟به نظرمن شوهر محترمتون هم خواست تو نباید ادامه بدی.

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.

مهریه ات چقدره مگه ؟ در حدی ک اگر طلاق گرفتی ولی بازم برات اوکی بودو تونستی خونه و زندگی فراهم کنی  کم کن .‌درغیر اینصورت فقط میخوان اذیتت کنن . ضمن اینکه چه شوهر بچه ای داری . هنوز از باباش اجازه میگیره . اه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

عجیبه خواسته شون 

تو ک نفقه نخواستی

جلسه مهریه تم نرفتی 

اون شوهرت بوده ک مدام پی دارایی و اموال بوده ن تو ک هیچی نخواستی

پدرش اگه فکر زندگی پسرش بود الان باید خوشحال میشد ک عروسش میخواد برگرده و بزرگی کنه نه اینکه سنگ جلوی پا بشه 

از نفقه نخواستن و جلسه مهریه نرفتن معلومه تو پی زندگی هستی ولی شوهرتو باباش پر میکنه 

باباش پی زرنگ بازیه 

اطرافم ندیدم کسی که بخواد برگرده مهرو ببخشه اون ریش سفیدتون داره زندگیتونو بهم میریزه ...دلش رضا نیست؟پس بره پدرش براش قورمه بپزه

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

مهریه دلگرمی زن برای زندگیه

وگرنه هیچ زنی از روی دلخوشی زیادی مهرش اجرا نمیذاره

بعدش هم اگه الان با زور مهرت ببخشی ولی ته دلت نبخشیده باشی فقط این دنیا خلاص میشه ولی اون دنیا مدیون توعه و بدهکار و باید باهات حساب کتاب کنه

چون هیچ کس حق خودشو با تهدید نمیبخشه

شوهرت هم نباید اجازه دخالت به هیچ کسی بده زندگی خودشه خودش باید مثل یه مرد کامل زندگیش حفظ کنه

نقشه داره برات که بعدا راحت ازت جدا بشه به هیچ عنوان مهرتو نبخش  من کسی ندیدم که مهرشو ببخشه و بیاد سر زندگی بعد دعوا ، تازه کسی که کارش به اینجا برسه بخواد برگرده یچیزی هم اضافی میگیره از شوهرش بعد برمیگرده نکه ببخشه