2777
2789

یه مدت تو نخ دوستی با من بود هیچ حرفی رد و بدل نشد و فقط با نگاه و رفتار بود منم چون احساس کردم قبلا با دخترای زیادی بوده و قرتی بود ظاهرش بهش دیگه نگاه نکردم اما از قبلتر فالو میکردم پیج کاریش رو (نمایشگاه ماشین کوچیک داره) خلاصه که چند بار میخواست بیاد جلو اما من سرم و انداختم پایین به طور کل هم اهل دوستی نیستم

حالا این اقا چند ماهی به من نگاه میکرد و رفت و امدم از جلوی مغازش در نظر داشت تا نهایت که فهمید جوابم منفیه نگاه میکرد و بعد  پشتش رو تو خیابون بهم میکرد😁 که منم گفتم اوکی ولی دیگه تو اینستا آنفالوش نکرده بودم پیج کاریشو ( هزار و خورده ای فالور داره) اما چک و لایک هم نمیکردم استوریاشو که فکر نکنه ازش بدم میاد و حالت بی احترامی داشته باشه

دیشب خواب دیدم بهش یه سیب بزرگ دادم و اونم اواز میخوند و یه نفر بهم گفت چون خیلی ازت خوشش اومده کاراش دست خودش نیس 😁😂

حالا امروز بعد از اینکه از جلو مغازش رد شدم منو از فالویینگاش حذف کرد!!

به نظرتون چی شد الان میخواد فراموش کنه و دوستم داشته یا بی احترامی بود کارش!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بهش بی محلی کردی .فک کرده ازش خوشت نمیاد .اونم ان فالوت کرده ک دیگ بهت فک نکنه .نشانه این ک دیگ مزاحمت نمیشم و کاری ب کارت ندارم 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭