2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 43 پست
در کل پروسه زمانبریه من یبار وقتی پسرم دوسالو چارماهش بود یه مدت پوشک نکردم هرکار کردم یاد نگرف یبار ...

چیکار میکردین هر ده دقیقه باید برد دستشویی من بچمو هر دقیقه بردم جیش کرد تا میاوردم خونه یک دقیقه بعد جیش می‌کرد چند بار اینکارو کردم ولی میاوردم خونه جیش می‌کرد دیگ مای بی بی کردم همه جارو کثيف ميكرد  

ن عزیزم داره دو دقیقه بعد از اینکه میارم بیرون تو شلوارش جیش میکنه

بره منم اينجوره هر ده دقيقه ميبرم بعد اينكه ميارمش جيش ميكنه يه چند بار اينجور كرد درباره پوسک كردم خیلی سخته پوشک گرفتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چنین مواقعی دیگه چاره نداری یه بچه دیگه تو دستشویی جیش کنه اون ببینه این کار معمولا جواب میده

اره ولی بچه فامیل نزدیک ما نیستن😑

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
اینم دقیقا همینطوره واقعا مکافاته شما از شیر گرفتی

بله گرفتم دوهفتست ...البته شیرخشکی بود پسرم ...

مشکل من اینه پسرم زیادم حرف نمیزنه در حد شاید ۸تا۱۰ کلمه ..نمیدونم چرا همش احساس میکنم پسرم اختلال رشد داره 😔😔😔

دیر راه افتاد ۱۴ماهونیم ..دیر دندون درآورد ۱۳ماهگی...دیر حرف میزنه ...قد و وزنشم کمه ۸۳قد ۹ونیم وزن ..البته خیلی بدغذاست 

خیلی ناراحتم براش😔😔😔

بره منم اينجوره هر ده دقيقه ميبرم بعد اينكه ميارمش جيش ميكنه يه چند بار اينجور كرد درباره پوسک  ...

خیلیییییییی

شاید ولی این رو سنگ نمیشنه دور از سنگ میشنه بازم صندلی میخرم شاید اثر گذاشت

دیده ولی رفته پایین از اون بابت میگم

برای دختردایی من که اثر گذاشت 

زمان ثابت کرده همتونو...
بله گرفتم دوهفتست ...البته شیرخشکی بود پسرم ... مشکل من اینه پسرم زیادم حرف نمیزنه در حد شاید ۸تا۱۰ ...

دکتر متخصص بردی

هر بچه ای ی جوره شما و پدرش ریز اندام نیستید؟

اسی من هر ده دقیقه میبرم میگیرم رو دستم میگم حیش جیش اینجور راحت تره تا هعی شلوار در بیاری بپوشونی&n ...

اینجوری جیش میکنه؟

همین نیم ساعت پیش بردم گرفتم رو دست بازم جیش نمیکنه پاهاش ب حالت تاب بازی تکون میده 

دکتر متخصص بردی هر بچه ای ی جوره شما و پدرش ریز اندام نیستید؟

نه نبردم ...پدرش قدش۱۸۳ وزنش ۸۳

خودم لاغرم و جثم ریزه ....حرف زدنشم دیرشده فقط این کلمه هارو بلده:بابا.مامان.داداش.دایی.نم نم(غذا).بودا(اسب)بیا.داسز(خدافظ)

نه نبردم ...پدرش قدش۱۸۳ وزنش ۸۳ خودم لاغرم و جثم ریزه ....حرف زدنشم دیرشده فقط این کلمه هارو بلده:ب ...

از لحاظ قد و وزن شاید ب شما رفته 

ولی بیشتر باهاش حرف بزن کتاب بخون خیلی تاثر دازه

چیکار میکردین هر ده دقیقه باید برد دستشویی من بچمو هر دقیقه بردم جیش کرد تا میاوردم خونه یک دقیقه بع ...

منم همین اوضاع و داشتم هر سری تا ده روز پوشکش نکردم دیدم هیچ پیشرفتی نداره و خونه به گند کشیده شده سری آخر دیگ قشنگ می‌تونست ادرارشو کنترل کنه جیش نمی‌کرد تا میبردمش دستشویی اونجا جیش میکرد