2777
2789

خانوما لطفا کمک کنید بدنم خیلی تیره اس مخصوصا زانو هام و بیکینی چیکار کنم شوهرم برعکس من سفید و بور و زاغه خجالت میکشم کنارش لخت میشم برعکس دوست داره همیشه لخت باشم پیشش راه حلی دارین براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم بیکینی زیر بغل زانوم تیره است  یه کرم سفید کننده گرفتم زدم بهتر شده خدارو شکر

مال منه خیلی ناجوره چی استفاده کردی من همش ویتامین استفاده میکنم کرم پماد حتی قرص گلوتاتیون روشن کننده پوست خوردم جوابی نگرفتم چی استفاده کردی چ قیمتیه!؟

کرم روشن کننده بدن آردن عالیههه

آره یه هفتس استفاده میکنم واقعا روشن شده یه درجه ولی بیکینی و زیر بغل کامل سفید نشده هنوز باید یکی دوماه مصرف کنم 

۳۰۰ تومنه ولی حجمش خیلی زیاده

لطفا لایک ننمایید🗿
مال منه خیلی ناجوره چی استفاده کردی من همش ویتامین استفاده میکنم کرم پماد حتی قرص گلوتاتیون روشن کنن ...

کرم سفید کننده  آیچون بیوتی 

قیمت ۱۰۰

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
از فروشگاه ارایشی بهداشتی 

خوبه واقعا !؟اینو تو دیجی‌کالا دیدم نظرات مثبتی نداشت نگرفتم تا چ حد تیرگی داری برا من رو زانو هام خیلی خیلی تیره اس