خدایا شکرت که میبینی منو.خدایا شکرت هوامو داری.خدایا شکرت که حتی ته غصه ها هم برای من شادی کنار گذاشتی.خدایا شکرت که به عشقم رسیدم.خدایا شکرت که خانم خونشم.خدایا شکرت کنار هم میخندیم.خدایا شکرت با هم سر یه رو بالشت میذاریم.خدایا شکرت براش غذا میپرم.خدایا شکرت براش ژله و دسر درست میکینم.خدایا شکرت دوستم داره.خدایا شکرت نی نیش توی شکممه.خدایا شکرت مامان پسرشم.خدایا شکرت با هم میریم سفر.خدایا شکرت با هم رفتیم سینما.خدایا شکرت برام النگو خرید.خدایا شکرت شب یلدا خوش گذشت بهم.خدایا شکرت عشقم برام جشن تولد گرفت.خدایا شکرت امسال بهترین تولد عمرم بود.خدایا شکرت کارهای اون اداره درست شد.خدایا شکرت ارزوهامو یکجا بهم دادی.خدایا شکرت هرروز جوانتر میشم.خدایا شکرت هرروز زیباتر میشم.خدایا شکرت شکمم آب شده.خدایا شکرت خوش هیکلم.خدایا شکرت مهاجرت کردیم.خدایا شکرت ثرتمندیم.خدایا شکرت خونمون قشنگه.خدایا شکرت پنجرش بزرگه.خدایا شکرت فضای جلوی خونمون دلرباست.خدایا شکرت توی اغوش یار قهوه میخورم.خدایا شکرت کنارش غم ندارم.خدایا شکر که هستی و دارمت.خدایا دوستت دارم💜✨
مسیحا,
از تو ممنونم که هوامو داشتی و برام پیش خدا دعا کردی.
ازت ممنونم که به واسطه ی ابروی خودت پیش خدا،به من وصال یارو دادی.
از تو ممنونم که دست های منو خالی برنگردوندی وقتی تو رو قسم دادم به مادرت مریم.
میلادت نزدیکه و اینبار منم که میخوام نذرمو ادا کنم.میخوام شادی پخش کنم بین بچه ها❤️