2777
2789
عنوان

در چه حالید ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 68 پست
مشکلاات💔

امان از این مشکلات

حل میشه خوشگلم غصه نخور  

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

رفته بودم خرید

شوهرم هوس قرمه سبزی کرده بود تا متوجه شد گوشت خریدم سریع گفت رسیدیم خونه قرمه سبزی درست کن😑😬الانم خسته و کوفته ایستادم پای گاز دارم غذا درست میکنم😬

حاضره۱۱ شب شام بخوره ولی قرمه سبزی بخوره😂😑

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاتون سبز به امید اینک لپای نی نی چال بیوفته دوشنبه وقت سونو قلب دارم ی صلوات مهمونمون کنین دوستان

عزیزم😍🥺منم ی ساله منتظر نینی ام پریودامم منظمه منظم.اما این دفعه سه روز عقب انداختم فک کردم حاملم اما امروز پریود شدم هنوز ب شوهرم نگفتم خیلی حالم گرفته برا منم دعا کن عزیزم🥺🙏

دیرم هست صبح مدرسه  ماهم ک شاغل ۵ صبح بیدار

آهان درسته حق دارید

موفق باشید ؛ هم خودتون هم پسر گلتون💋

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
چقد خوب.. اگه زیاد خوندی و از خودت مطمئنی ، بزار وقتی سر حال اومدی مرور کن

دو مبحث بود کلا دو ساعت خوندم 

بیشتر فیزیک بود که حل کردم برطرف شد مشکلم 

مشکل اینجاست حوصلم سر رفته🥲😂

نمیدونم چکار کنم اصلا

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

شام خوردیم.دیگه کم‌کم خاموشی بزنم بچه ها بخوابن

نوش جان..

شب خوش عزیزم  

دارم از استرس بارداری خفه میشم اگه باردار باشم بیچاره میشم😭😭

چرا ؟؟

نگو اینجوری..

اره بارداري دوممه  و از همون هفته هاي٤به بعد اين ويار وحشتناك شروع شد هفته پيشم افتادم به خون ...

عزیز دلممم

بسلامتی

صحیح و سالم و صالح باشه انشاالله

جنسیتش مشخص شده ؟؟

نوش جونت واقعا ؟! نمیدونستم.. به روی چشم شما هم برای هر کسی که مادر نشده دعا کن با قلب پاکت💋

ممنون گلی 

راسش میگن منم گفتم امتحانش ضرر نداره

چشم گلم اگ لایق باشم جتما

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون