2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم؟

144 بازدید | 19 پست

من قدم 165 و وزنم 42 واقعا کمبود وزن شدید دارم چیکار کنم که تا آخر بهمن حداقل 5 کیلو اضاف کنم؟ گین آپم مصرف کردن فقط باعث شد ترک بیفته رو پوستم وبرگشت داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گین آپ‌چقدر وزنتو اضافه کرد؟ منم لاغرم‌ میخوام این هفته گین اپ بگیرم

عزیزم اولاش خیلی خوب بود واقعا هرکی میدید منو فک می‌کرد تزریق ژل کردم خیلی خوب شده بودم گونه درآورده بودم و صورتم پر شده بود بالاتنم پر شده بود و افزایش سایز سی.... داشتم همینطور رونام چاق شده بود با باس......ولی همینکه قطع کردم همش برگشت ب حالت اول با کلی ترک🤕

عزیزم اولاش خیلی خوب بود واقعا هرکی میدید منو فک می‌کرد تزریق ژل کردم خیلی خوب شده بودم گونه درآورده ...

وای جدی میگی؟اخه چرا یعنی قطع کنی اشتهات کم‌میشه که برمیگرده؟من از آقاهه پرسیدم‌گف اینا اصله و فلان اصلا برگشت نداره مگه رژیم بگیری امیدوار شدم یک راه پیدا کردم برای چاقی

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
وای جدی میگی؟اخه چرا یعنی قطع کنی اشتهات کم‌میشه که برمیگرده؟من از آقاهه پرسیدم‌گف اینا اصله و فلان ...

آره عزیزم منم از جایی که خریدم معتبر بود و قیمتش بالاتر ولی خب اینا مجبورن جوری درست کنن ک تا آخر عمر از شرکتشون خرید کنی من دورشو کامل کردم و کم کم گذاشتمش کنار ولی حالم بدتر شد وقتی دوباره شدم مث سابق... اگه عروسی یا مجلسی ک برات مهمه دعوت باشی گزینه خوبیه ولی موقتی ن دائم