2777
2789

دارم دیوونه میشم

اگر کسی تجربه ای داره کمک کنه لطفا

من همسرم قبل اینکه ازدواج کنیم سیگار میکشید اونم ب مدت تقریبا 14سال وقتی ازم خواستگاری کردم بهش گفتم تا ترک نکنی ن

بعد تقریبا تو یک سال ترک کرد

تمام دوستاش سیگاری هستن و الان بیشتر مواقع لباساش بومیده

موهاش هم همینطور

بعد بهش میگم میگه با بچه ها تو ماشین بودم

و ما هفته ای یک بار قلیون میکشیم اونم باهم فقط چون گفتم گاهی شاید دوست داشته باشه

اما چند روز پیش رفت طعم قلیون بگیره گفت مغازه داره گفته این ویپ ها  راحت تر و بصرفه تره خلاصه از اینا گرفتم به جای قلیون

و الان از همون روز یکسره دستشه و میگی انگار مجوز گرفته و راحت شده 

چند بار باهم دعوا کردیم  ولی انگار نمیتونه بزاره کنار 

تا صبح چشماشو باز میکنه اونو برمیداره

منم قایم کردمش و عصبی شد از خونه زد بیرون

بنظرتون سیگار میکشه؟ ک اینقدر براش مهمه اون دستش باشه؟

یا نه ؟

ببین کاری به ضررهای قلیون ندارم ولی متاسفانه ویپ خیلی خطرناکه و بیش از قلیون واقعاً ضرر داره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین سیگار رو بخاطر ارامشی که بهش میده میکشه تا اون ارامش جای دیگه پیدا نشه سیگارش دایم ترک نمیشه موقت ترک میکنه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
ببین سیگار رو بخاطر ارامشی که بهش میده میکشه تا اون ارامش جای دیگه پیدا نشه سیگارش دایم ترک نمیشه مو ...

ما رابطمون باهم خیلی خوبه ها یکسره قربون صدقه و اینا 

و اینکه یکسره در حال بوسیدن منه

ولی اینو نمیدونم چکار کنم

شک افتاده تو دلم

قسم میخوره میگه ن ولی گاهی بد شک میکنم

ما رابطمون باهم خیلی خوبه ها یکسره قربون صدقه و اینا  و اینکه یکسره در حال بوسیدن منه ولی این ...

ربطی به رابطه عاطفیش با شما نداره خستگی کار و ... با سیگار تمومه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819