2777
2789

مشکلات زیادی با مامان و مامان بزرگم دارم یکم توی تاپیک های قبل توضیح دادم  که مامانم کامل در اختیار اونا هست .اما الان این انفاق افتاده که مامان بزرگم کاری داشت  به خاطرش سه‌روز همه چی رو ول کردیممن و مامانم رفتیم شهرستان موندیم به خاطر اینا من سرما خوردم حالم خیلی بده .حالا که برگشتیم (دیشب رسیدیم) دوباره زنگ زده مامانم بره اونجا حمالی کنه!!! من حالم بده نیاز دارم مامانم پیشم باشه یه خرید الزامی هم دارم خودم تنها برم خطر ناک محلمون خطر داره الانم هوا تاریکه بابامم سر کاره 

الان مامان منو مامانش کشونده ب

دوباره اونجا به خدا مامانم به خاطر اینا پیررررر شده .کلی خواهر برادر داره اما همشون میگن کار دار فقط یکیشون کارمنده اونم که دائم الکار نیست 

خدا نجاتم بده چی کاااااار کنم من هر چی تو خونه مراعات میکنم مامانم درد هاش بد تر نشه این مادرش اینجوری میکنهههههه

عزیزم تاپیک قبلیت و خوندم و کاااااااااملا درکت میکنم و حق و بهت میدم منم تموم این مشکلات و داشتم و دارم از وقتی که مجرد بودم و پددم فوت شد و الان که ازدواج کردم و بچه دارم با این تفاوت که مامان بزرگ من غیر از مامانم دختر دیگه ای هم داره ولی مامان من فقط دور از جونش مثل خرحمالی بیش نیست براش با اینکه مامانم شاغل و شب کاری داره وقتی میرم بهشون سر بزنم فقطططط حرص میخورم از مامان بزرگم اونم به شدت آدم پر متوقعیئ و دقیقا شبیه بچه ها رفتار میکنه اگه من مریض باشم مامانم ی کم به من توجه کنه حسادت میکنه دلم برا مامانم خیلی میسوزه ولی کاری از دستم بر نمیاد انقدر دوست داشتم یه خونه دوطبقه داشتم و مامانم و میاوردم پیش خودم این فقط یک سوم مشکلات من با مامان بزرگمه و اصلا هیچ علاقه ای بهش ندارم مامان من خیلی صبوره ک تحملش میکنه من ۱ ساعتم تحملش نمیتونم بکنم چاره ای نیس توهم هیچ کاری از دستت بر نمیاد فقط باید بیخیال بشی و هوای مامانت و داشته باشی اگه هم بخوای حرفی به مامانت بزنی میگه اشکال نداره عوضش چند صباح دیگه که سرش و گذاشت زمین دینی به گردنمون نباشه منم تک فرزندم در آینده هم نوکری مادرم و میکنم چون من یه بچم مامانم هم میدونم شبیه مادرش نیس و نخواهد بود خیلی هم برام زحمت کشیده فقط سعی کن خودت مشاوره بری و تراپی که بتونی بپذیریش.

پیرشدم پیر تو ای جوونی...

این قدیمی ها فکر میکنن بچه دار که میشن باااااید بچه هاشون ۲۴ ساعت تمام زندگی و توجهش برا اونا باشه چرا ؟چون از قدیم براشون مادر و مقدس کردن ولی اصلا چنین چیزی نیس ولی مگه میشه به یه پیرزن ۷۰ ۸۰ ساله حالی کرد تو اشتباه میکنی؟نه نمیتونی

خداشاهده مامان من واسش کم نذاشت از من زد اما برااون کم نذاشت ولی کافیه خداشاهده کافیه یه کاری باب میلش مادرم انجام نده آنچنان قیض میکنه و شروع میکنه تیکه انداختن و اینکه خدا کسی و محتاج اولاد نکنه که دلت میخواد برگردی بهش بگی لامصصصصصصصصب ۱ بار باب میلت نبوده انقد بی چشم و رو نباش....‌

پیرشدم پیر تو ای جوونی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قدیمی ها فکر میکنن بچه دار که میشن باااااید بچه هاشون ۲۴ ساعت تمام زندگی و توجهش برا اونا باشه چ ...

حرف هاتون کاملا قبول دارم و دقیقا زندگی منم همینه 

آخه من فقط از دست مادربزرگم حرص نمیخوردم حتی خاله ها و دایی هام هم پر توقع هستن 

دیگه ترجیح دادم اصلا بهشون فکر نکنم تا جایی هم که میتونم نبینمشون

مشاور رفتم یه جورایی به من گفت به تو پ که مامانت این کار ها رو میکنه 

منم دیگه ادامه ندادم هم به خاطر هزینه و هم اینکه نمیخواستم برم مشاور دیگه دوباره اینو بگه مامانم آتشی تر بشه