2777
2789
عنوان

بنظرتون در جواب جاریم چی بگم

238 بازدید | 14 پست

همیشه پز اینو میده که ما خیلی خرج شکممون میکنیم همیشه به من تیکه میندازه که ما خیلی خرج نداریم عصری میگفت گوشت گرون شده باز گفت البته واسه شما فرقی نداره چون زیاد نمی خرید در صورتی که من اصلا روم نمیشه درباره خوردنمون حرف بزنم که چی میخوریم و چی نمیخوریم.بعد گفت شب یلدا کیک خریدیم بعد گفت وای پیش پسرت اسم کیک بردم شما نخریدین .درصورتی که ماهم خریدیم ولی من نگفتم که خریدیم چکارکنم بچها خسته شدم از این حرکات همسایه هم هستیم هر روز می بینمش 

خب رک بگو ما میخوریم ولی اونقدر عقده ای نیستیم ک تعریف میکنیم مثل تو

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو پس انداز مهمه مگرنه هرچقدرم خرج شکم کنی دوساعت بعدش همش تو دستشوییه تو پیری معلوم میشه کی بهتر زندگی میکنه اونی که هرچی دراورده خورده یا اونی که به اندازه خورده و پس انداز کرده

خودت گل .....  پیرهنت گل.....

ببخشیدا حرصم در اومد دیگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم،عذر خواهی میکنم،اما حرف قدیمیا رو باید طلا گرفت،از قدیم ضرب المثل گفتن جلوی کسی که میگوزه،نرینی،میگه با سن نداری

جلوی این یک نفر آدم همش بگو فلان چیز تو یخچاله مثلا به پسرت بگو برو بخور،یا به شوهرت بگو رفتیم رستوران فلان چیز خوردیم همچنین مزش خوب نبود...همش ازین حرفای چرت و پرت بگو جلوش

خب دیگه تا واقعا نادانه که همون بهتر دهن به دهنش نزاری یا میخواد ازت حرف بکشه بیرون که بازم هیچی ند ...

شب یلدا دوتا پفک و پفیلا و تخمه خریده گزاشته سفره عکس رو گزاشته پروفایل فقط مال سفره گزاشته.خیلی گیر خوردنه 

شب یلدا دوتا پفک و پفیلا و تخمه خریده گزاشته سفره عکس رو گزاشته پروفایل فقط مال سفره گزاشته.خیلی گیر ...

شاید واقعا دنیاش همینقدر کوچیکه

خدا به همه آرامش بده

حیف وقت و انرژیت نیست صرف اون بشه؟

شاید واقعا دنیاش همینقدر کوچیکه خدا به همه آرامش بده حیف وقت و انرژیت نیست صرف اون بشه؟

بخدا من اصلا بهش فکرم نمیکنم ولی وقتی می بینم و این حرفارو میزنه هم خندم میگیره هم حرصم میگیره 

بخدا من اصلا بهش فکرم نمیکنم ولی وقتی می بینم و این حرفارو میزنه هم خندم میگیره هم حرصم میگیره 

حرصت نگیره

چون تو میدونی به قدر کافی داری و میخوری و لذتشو میبری

همون لبخند بزن و رد شو ازش