2777
2789
عنوان

بنظر شما بهش پیام بدم ؟؟🥺💔

530 بازدید | 21 پست

من یه مدتی با یه پسری یه دوست خیلی ساده بودیم اما خیلی صمیمی بودیم و حتی حضوری همه دیده بودیم 

و واقعااااااا پسر خوبی بود یعنی اصلا آدم اذیت کن و بد اخلاق و بی ادبی نبود !!

واقعا پسر بامزه و جالبی بود 

همیشه میخواست بهم کمک کنه و خیلی هوامو داشت :)

فقط تنها مشکلی که داشت این بود طفلک اسکیزوفرنی شدید داشت ! ( یه اختلال روانی که شخص توهم میزنه )

بخاطر همینم همش قرص می‌خورد و اکثر روزا هفته این مشکل حاد و داشت و به شدت آزار می دید .... و ( تحت درمان هست اما نتیجه ایی ندیده فعلا فقط با قرص آرومه....) 

و به خاطر همین مشکلی که داره می گفتش که تو اگر با من در ارتباط باشی من باعث می‌شم که از من تاثیر بپذیری و احتمال داره که تو هم حالت بد بشه!

( اکثر شبا میومد حالش بد بود و توهم می‌زد و بارها دیده بودم چقدر به هم می‌ریزه )

و به خاطر همینم از من می‌خواست که با من در ارتباط نباشه تا من آسیب نبینم 

اما من قبول نمی‌کردم و اصلاً راضی نمی‌شدم و اونم وقتی می‌دید من راضی نمی‌شم با من یه دعوای الکی درست کرد تا هر طوری شده ازم دور بشه تا به من آسیب نزنه!

منم متاسفانه عصبی شدم و توی دعوای آخر حرفای خوبی بهش نزدم و بلاکش کردم و از اون به بعد دیگه با همدیگه صحبت نکردیم

فقط  اون بلاکم نکرده و منم همون دو روز بعد دعوا از بلاکی درس آووردم چون عصبی بودم و بد رفتار کردم .... ( تقصیر خودشم بود چون زیادی رو اعصاب من راه رفت )

و اینم بگم خودمم یه مشکلی دارم به اسم وسواس فکری و دارم درمان میشم ....

((و اینکه نگید اون شخص بهونش بود که بره چون واقعاً بهونه نبود و خودم دیده بودم حال بدشو 🥲💔))

و الان یه مدتیه که توی فکرشم و با خودم میگم شاید اگه باهاش صحبت کنم بهتر باشه نمی‌دونم ....

استخاره قرآنی ام کردم خوب افتاده ....

حالا با این وجود به نظر شما بهش پیام بدم حالشو بپرسم؟؟

و یکمم نگران حالشم که بهتر شده و دنبال درمان رفته یا نه

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

چند سالشه

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیام بده ولی سخته با این آدم تو رابطه بودن و ادامه دادن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اسکیزوفرنی من یه نمونه دیدم خیلی ترسناک بود چطور باهاش دوست بودی

شاید باورت نشه ولی یه سری از علائمی که داریم هر دوتامون یکیه و کاملاً مکمل همدیگه بودیم.....

اتفاقا خیلیم خوب باهم کنار می اومدیم 😂

یادمه همون موقعی که دیدمش برگشت بهم گفت می‌دونستم شیر کاکائو دوست داری برات شیر کاکائو گرفتم 🫢😂 درست اسکیزوفرنی داشت ولی آسیبی به من نمی‌زد و حضوری هم خیلی آدم آرومی بود.....

پیام بده ولی سخته با این آدم تو رابطه بودن و ادامه دادن

شاید باورت نشه ولی یه سری از علائمی که داریم هر دوتامون یکیه و کاملاً مکمل همدیگه بودیم.....

اتفاقا خیلیم خوب باهم کنار می اومدیم 😂

یادمه همون موقعی که دیدمش برگشت بهم گفت می‌دونستم شیر کاکائو دوست داری برات شیر کاکائو گرفتم 🫢😂 درست اسکیزوفرنی داشت ولی آسیبی به من نمی‌زد و حضوری هم خیلی آدم آرومی بود....

فقط یکی از علائمی که افراد اسکیزوفرنی دارند و طرف مقابلو دیوونه می‌کنه روان پریشی اینکه ثبات رفتاری و اخلاقی ندارن 

وگرنه من واقعاً ندیدم آزار دیگه‌ای بهم برسونه.....

شاید باورت نشه ولی یه سری از علائمی که داریم هر دوتامون یکیه و کاملاً مکمل همدیگه بودیم..... اتفاقا ...

مکمل هم بودن مهمه ولی اگه قصدتون جدی تر شد و تصمیم ب ازدواج گرفتین‌ حتما مشاوره برین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مکمل هم بودن مهمه ولی اگه قصدتون جدی تر شد و تصمیم ب ازدواج گرفتین‌ حتما مشاوره برین

ازدواج که نه خیلی زود و شناخت کافی نداریم و اصلا حرف اینا نبود 

یکبار بهم گفته بود ازت خوشم میاد و منم ازش بدم نمی اومد 

اما خب تصمیم بر این گرفتیم که عشق و عاشقی برای بعد 

حداقل یکی دو سال دوست ساده بمونیم همو بشناسیم بعد 

که خب این شکلی شد 🥲💔

اتفاقا من خودم خیلی به مشاوره پیش از ازدواج اعتقاد دارم و حتماً اگه روزی بخوام ازدواج کنم میرم....

ازدواج که نه خیلی زود و شناخت کافی نداریم و اصلا حرف اینا نبود  یکبار بهم گفته بود ازت خوشم می ...

عشق و عاشقی یهو پیش میاد 

دست خود آدم نیست ک بگی کی عاشق شیم

آره کار خوبی میکنی

عشق و عاشقی یهو پیش میاد  دست خود آدم نیست ک بگی کی عاشق شیم آره کار خوبی میکنی

آره عاشق شدم می‌دونم چ دردی :)

پیام دادم بهش ولی ای کاش نمی دادم !!

آره عاشق شدم می‌دونم چ دردی :) پیام دادم بهش ولی ای کاش نمی دادم !!

چرا؟

چیشده مگه؟

ببین دختر جون رویا پردازی رو بذار کنار و واقع بین باش چهار تا مطلب درمورد اسکیزو بخون...هیچ علاجی نداره و به سختی کنترل میشه  به شدت بیماری مخربی هست تو دسته بندی بیماری های روانی جز بدترین هاست شما لطف کن کلا قید همصحبتی باهاش رو بزن چه برسه بخوای بیشتر پیش بری باهاش ..