بعدش میرفتی حموم زیر آب گرم ماساژبدی شیر نمونه تو سینت
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم چی میشه برو دکترمن دکتر نیستم.ولی وقتی از شیر گرفتی شنیدم خواهرام میرن حموم زیر آب گرم ماساژ میدادن یکم اون شیرو خالی میکردن نمونه.الان اگر صلاح میدونی یکم با روغن زیتون بادومچیزی یکم بمال ببین بهتر میشی
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
تلخ چیه گفتمنظرم در حد نظر پزشک نیست که طبق تجربم میگه که شاید برا هر کسی فرق کنه.که بعد بیای بگی تو گفتی اینکارو کنم بدتر شد.ولی برا خودم خیلی متاسفم چون با احترام و منطقی جواب میدی برخوردتوناینه لعنت به من.تلخی زبون خودتو دیدی اولین بار از جواب کسی تو این سایت اشک تو چشمام جمع شد.چون خواهرانه راهنماییت کردم.خدانگهدارت و مطمئن باش هزار تا پیام بدی نگاه نمیکنم.ولی جوابتو میگیری
بعد اینجا هر کی سوال پرسیددکتر جوابشو داده.؟یه فکری به حال خرابت بکن