2821
2789
عنوان

ازدواج مجدد

215 بازدید | 16 پست

سلام خانوما روزتون بخیر

من 2سال و نیمه از همسرم جدا شدم و ی پسر دارم ک نزدیک 4 سااشه 

خواستگار دارم پسر خوبی و قبلا ازدواج نکرده و قبلا باهم آشنا بودیم همدانشگاهی و اینجوری بگم ک دوست پسرم بود و نشد ازدواج کنیم الان ازم خواستگاری کرده و من دو دلم ک بعدا ب مشکل بخوریم نمیدونم میتونه برای پسرم پدر خوبی باشه یا نه رفت امد داریم و پسرم به خوبی میشناستش 

نمیدونم واقعا چیکار کنم میشه کمکم کنید ک تصمیم درست بگیرم😥❤️

مشاوره برید بهتره عزیز ازدواج دوم از اولی هم سختر هستش؟مخصوصا که الان یه پسر هم دارید

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=321913996]خیلی بهش میگم فبول نمیکنه آخه  8 ساله ک همو میشناسیم[/QU

تا زیر سقف برید شناخت کامل پیش؟نمی یاد ولی برای خودتون خوبه که مشاوره برید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
اگ امکانش هست زندگی کن طلاق سخته

زندگی میکنم ولی خیلی برام سخته شرایط طلاق رو من اصلا ندارم .ازدواج من به اجبار خانوادم بود نزاشتن به اونی که دوسش دارم برسم اونم نتونست بیاد جلو چون هم سن بودیم 18سالمون بود نتونست بیاد و الان من بدبخت‌ترینم 🥲

استقلال مالی شما و اون اقا چطوره؟ چرا با اینکه مجرده و میتونه با یک مجرد ازدواج کنه دست گذاشته رو ش ...

من از طرف بابام ساپورت میشم و اونم مهندسه منم مهندسی خوندم ولی کار نمیکنم همدانشگاهی بودیم باهم دوست بودیم قرارمون ازدواج بود ولی از سر لجبازی من با کس دیگ ازدواج کردم ایشونم رفتن خارج از کشور ولی طلاق ک گرفتم دوباره برگشته پیشنهاد ازدواج داده از این ک نتونه پدر خوبی برای پسرم باشه میترسم😔

زندگی میکنم ولی خیلی برام سخته شرایط طلاق رو من اصلا ندارم .ازدواج من به اجبار خانوادم بود نزاشتن به ...

میدونم ازدواج با کسی ک دوسش نداری چقد سخته خانوادت حمایتت نمیکنن؟ میدونن ک خوشبخت نیستی؟ هیچکس راضی ب بدبختی بچش نیست

میدونم ازدواج با کسی ک دوسش نداری چقد سخته خانوادت حمایتت نمیکنن؟ میدونن ک خوشبخت نیستی؟ هیچکس راضی ...

نه اصلا .از نظر اونا فک میکنن خوشبختم منم از ظاهرسازی خسته شدم.رلم هم منو دوست داره هنوز میدونم .ولی اصلا نمی‌زارن طلاق بگیرم چون فامیلیم باهم

نه اصلا .از نظر اونا فک میکنن خوشبختم منم از ظاهرسازی خسته شدم.رلم هم منو دوست داره هنوز میدونم .ولی ...

عزیزم میدونم سخته ازدواج فامیلی این چیزا رو داره ولی باید خانوادتو متقاعد کنی ک خوشبخت نیستی