الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بگو ما آدم زندگی هم نیستیم و اینکه دور باشیم از هم به نفع جفتمونه
و تشکر کن بابت اینکه مدتی باهات در رابطه بوده و بگو امیدواری بهترینا براش پیش بیاد
وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
فک کنم هرکدوم مون انتظارمون از رابطه متفاوته باعث دلخوری هم میشیم تصمیم گرفتم همینجا تموم بشه بهتره ممنون بابت این مدت که باهام بودی 🙏🌸 این چطوره؟این متنو بفرستم براش
اوکی پس اون مایل به ادامه نیست/ من گفتم حتما سمی اینه که نمیخاید وارد رابطه جنسی شید فرار میکنید
خودمم مایل نیستم اره نمیخوام وارد رابطه جنسی شم چون اینو گفتم سرد شد پس خودمم تمومش میکنم میگه برام مهم نیست ولی از اونور رفتارش عوض شد پس سمی هس و باید تموم شه