2777
2789
عنوان

رابطه یک سالم درحال پاچیدنه🙂💔

923 بازدید | 50 پست

نمیدونم مقصر کیه منم یا اون

ولی دیگه هیچی مثل قبل نیست رابطه ای که اوایلش محکم محکم بود حتی خونواده هامونم تعجب کردن بابت این موضوع و دیگه اواخر خیالشون راحت بود قرار بود بزودی ازدواج کنیم💔

اون موقع ها حتی وسط دعواهای جدیمونم نمیگفت من میرم شرط و شروط نمیزاشت بابت بودنش اما الان...... 

چرا مردا بمرور زمان عوض میشن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه الان بهم بخوره بهتره تا اسمش تو شناسنامت باشه و تغییر کنه

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

یعنی استرس داره؟ 

ارع همون قدر که ما نگرانیم اونا بیشتر حداقل ما با خواهری دوستی درمیون میزلرم اما مردا درون ریزن اگه همه چیش اوکیه نگران نباش اخلاقش رو مطمنی یا داره رو میکنه تازه خوذشو

ارع همون قدر که ما نگرانیم اونا بیشتر حداقل ما با خواهری دوستی درمیون میزلرم اما مردا درون ریزن اگه ...

راستش من خیلی اذیتش کردم ناخواسته دست گذاشتم رو غیرتش حرفای خوبی نزدم

از اول تا الان خیلی خواهش کرد این اخلاقتو بزار کنار

اون اوایل کوتاه میومد سریع ولی جدیدا وقتی اشتباهمو تکرار میکنم دیگه تحمل نمیکنه کلا انگار ظرفیتش پرشده