2777
2789

کسی میدونه با این ادم چجوری رفتار کنم 

دیروز جاریم با خواهر شوهرم بحثشون شد سر بچه هاشون 

بچه خواهرشوهرم خیلی شیطونه و بچه هارو میزنه دیروز هم بچه جاریم رو زد باهم بحث کردن منم تو حیاط بودم شنیدم یه دفعه خواهر شوهرم  گفت فلانی و فلانی بچه ها شما اول بچه منو میزنه  درحالی که دیگه اسایش نداریم از دست بچه اش از بس بچه ها رو اذیت میکنه منم گفتم اگه شما خوتون بحث دارین منو دخالت ندین الان دخترم دوسالشه تو این دوسال انقدر بچه منو زده یه بار بهش اخم نکردم اگه هم بزنه حتما تلافی کتکای پسرته همین دیگه چیزی نگفتم حالا خواهر شوهرم رابطش با جاریم و داداشش خوب نیست الان رفته پیش داداشش گفته فلانی یعنی من بچشو دعوا کردم منو زن تو دعوا کردیم فلانی چرا دخالت کرد حالا نمیدونم بهش بگم یا نه🙁

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چیزی نگو.. اینا حرفهای خاله زنکه بیشتر تا حرفهای یک انسان عاقل... ارزشی نداره بگی.. چون حتی جریان ب نفع شما تمام بشه باز ی بحث دیگ پیش میاره تا شمارو ب دردسر بندازه پس گوش نده.. چیزی نگفتن هم شمارو میبره بالاتره... هم میفهمه انقدری بی ارزشه حتی نیفتادی دنبال حرف

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ولی به شوهرم گفتم خواهرت این حرفارو زده شوهرم گفته داداشم دروغ میگه درحالی داداشش یه حرفایی زده که فقط منو خواهرشوهرم میدونستیم

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من