2777
2789

۴  ۵  ماهه با همیم بشدت مهربون و با محبته  ، تو این مدت چندین بار گله کردم و تهدیدش کردم ب رفتن و صبوری کرد   ، این ده بیست روز اخیر بی کار شده و دستش تنگه و خودش فکرش مشغوله و .... برا همین زیاد بهم توجه نمیکرد دیر میومد برا وت و از چت همش میرفت بیرون 😔منم گله کردم و تهدیدش کردم و 

بلاخره  اون با این همه صبوری بلاخره دیشب تمومش کرد، منم غرورم اجازه نداد گفتم باشه 🖤.   اصلا با عصبانیت تموم نکردا.  فقط گفت درکت میکنم و حس میکنم من تو رو از برنامه هات عقب میندازم و ... من شرایطم بد شده وگر ن قصدم بی توجهی ب تو نیست و عذاب وجدان دارم نباید این رابطه رو شروع میکردم و دلم برات تنگ خواهد شد و ... و گفت  دست خودم نیست کلا ذهنم ب هم ریختس و بلاتکلیفم نمیدونم چیکار کنم.  و .... 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

تقصیر من بود کات شد   

هیچ حرفی از ازدواج نزدیم و ب هم قول ندادیم. بلکه اون گفت من از ازدواج ترس دارم بنا ب دلایلی  و تاحالا به ازدواج هم فکر نکردم و گفت بنظرم تصمیم ب ازدواج یهو میاد.

ولی از اونجا ک ادم بشدت مهربونو صبوریه و تاحالا مثلش ندیدم و حس میکنم ادم مناسبببب منه تصمیم داشتم باهاش ادامه بدم شاید بعدا تصمیمش عوض شد و به ازدواج ختم شد. مطمعنم خوشبختیم تضمین بود.

برا همین دلم نمیخاد از دستش بدم ب این اسونی. و حس میکنم بعدا حسرتشو میخورم   اما از اونجا ک ادم خیلی مغروریم خیلی ترس دارم ازش بخام و نمونه و غرورم خورد بشه  😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگم؟

تو وابسته شدی واسه همین الان دلتنگشی و میخوای پیام بدی ولی باور کن این دلیل کافی نیست واسه پیام دادن!

ببین موقعیتش خوبه آدم حسابیه خوش اخلاقه رابطتون هدف داره اگه جواب همه اینا مثبت بود بعد بهش پیام بده البته البته مطمئن باش از اون پسرایی نیست تقی به توقی بخوره بگه خودت پیام دادی و اینا

اشتباه من و نکن منم با یه پسری بودم که خودم مثل روز برام روشن بود اصلا به درد هم نمیخوریم خودم کات کردم هرچی کاربرا گفتن بهش پیام نده گوش نکردم و از فرط دلتنگی و وابستگی بعد 4 روز بهش پیام دادم آخرشم یه ماه باهم بودیم و واسه همیشه کات کردیم...

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
چرا ؟. اصلا نمیتونم تحمل کنم    از صب دل دل میکنم و تپش قلب میگیرم بخام بذم بهش پیام بدم.& ...

ببین گلم اول اینکه عشق بالاتر از غروره 

و جوری ک تعریف کردی ایشون فرد بالغ فهمیده ایه 

حتی اگر جواب نه هم داد  و نخواستن ادامه بدن شما شرمنده دل عقلت نمیشی ک بعدا بگی همش مقصر خودم بودم خودتو سرزنش کنی 

الانم من میگم بزار یکی دو روز دیگه چون وضعیت مناسبی نداره 

و نیاز ب فاصله تنهایی دارع 

ب نظر من فقد ی پیام بهش بده 

بگو عزیزم میدونم ک واقعا شرایط درست حسابی نداری منم  بابت این موضوع ناراحتم و یکم بی قراری کردم بهونه‌گرفتم 

امیدوارم توعم منو درک کنی و خیلی دلخور شدم ک اسم جدایی اوردی 

با این پیام تو هم غرورت حفظ شده و هم بهش پیشنهاد اشتی دادی ن منت کشیدی و ن چیزی 

حالا دیگه بستگی ب خودت داره ک چیکار کنی 

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

یه چیزی بگم؟ تو وابسته شدی واسه همین الان دلتنگشی و میخوای پیام بدی ولی باور کن این دلیل کافی نیست ...

عزیزم خودم سه چهارتا رابطه رو  داشتم و کات کردم.    ولی باور کن برعکس اونا که حس شیشمم همیشه میگفت مناسبم نیستن      ولی اصلا اینو وابستش نیستم بلکه عقلم و حس شیشمم و همش میگه از دستش ندم چون مثش گیر نخواهم اورد.  بشدت مهربون با شخصیت و خوش اخلاقه  فقط هدفمون جدی نیست صرفا و حرفی از آینده نزدیم هنوز . 

ببین گلم اول اینکه عشق بالاتر از غروره  و جوری ک تعریف کردی ایشون فرد بالغ فهمیده ایه  ح ...

اخه همش این چندماهذحرف از غرور میزدم و تهدیدش میکردم.  الان ضایع میشم خودم بخام برم بگم بیا برگردیم ب هم.  

در ضمن ی جورایی تموم کردیم کلا. فقط حرفش زده نشد تموم کردیم منم گفتم باشه و موفق باشید 

اخه همش این چندماهذحرف از غرور میزدم و تهدیدش میکردم.  الان ضایع میشم خودم بخام برم بگم بیا برگ ...

هر جور خودت میدونی ولی اگ خواستی کلا پیشقدم بشی ب نظرم یکی دو روز دیگه ک اونم اروم شده باشه 

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

اخه همش این چندماهذحرف از غرور میزدم و تهدیدش میکردم.  الان ضایع میشم خودم بخام برم بگم بیا برگ ...

خب اینکه به طور مستقیم نگفتین تموم کردین خیلی خوبه چون الان پیامم بدی غرورت نمیشکنه

به نظر من دوستمون راست میگه یه چند روزی صبر کن بعد بهش پیام بده "سلام بهتری؟" اینجوری اگه سر حرف باز شد اصلا به رو خودت نیار که تموم کردی و دوباره پشیمون شدی پیام دادی اگه حرفی از جدایی زد بگو مگه تموم کردیم؟من خودم این چند روزه پیام ندادم که فرصت فکر کردن به هردوتامون بدم من فکرامو کردم بنظرم یکم تند رفتم باید بیشتر درکت میکردم و این حرفا

اگه واقعا تقصیر تو بوده باشه و اون دوست داشته باشه مطمئن باش خیلی ذوق میکنه از پیامت اگرم دیدی سرد برخورد میکنه یا نمیخواد ادامه بدین که چه بهتر پیش از اینکه بیشتر وقتت تلف بشه فهمیدی به درد تو نمیخوره

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
عزیزم خودم سه چهارتا رابطه رو  داشتم و کات کردم.    ولی باور کن برعکس اونا که حس شیشم ...

هیچوقت نمیتونی با دلبری و عشوه و زن زندگی نشون دادنه خودت،نظر یه پسری ک اولش رسمی اعلام کرده قصدم ازدپاج نیست رو عوض کنی و بکشونیش ب ازدواج،اکثر پسرا اول خودشون میگن قصدم ازدواجه ک گول بزنن دخترو،این ک از همون اول گفته قصدم ازدواج نی ک تکلیفش معلومه.الکی در‌پوش صادق بودن نذار رو کارش

باید درکش میکردی

وقتی هی میگی میخوام برم بالاخره اونم آدمه اعصابش خورد میشه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

گفته به ازدواج فکر نمیکنه چرا وقتتو هدر میدی و خودتو بیشتر بهش وابسته میکنی وقتی اینده ای باهاش نداری

کسی که ادمو بخواد و عاشق باشه نه میره نه میذاره که تو بری...

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...