2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم دوست دارم زودتر این کاره زشته همسرمو بروش بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انقدر کنجکاوی و سرک کشیدن خوب نیست 

یه کم به حریم همدیگه احترام بزارین 

گفتن گوشی بین زن و شوهر شخصی نییست ولی دیگه نه اینکه تا سوراخ ....طرف هم میرین میگردین 

همچین چیزی هم به روش بیاری یاد می گیره پنهان کاری کنه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
ن گلم زیاد ادا پاک هارو درمیاورد همین ادا دراوردنش باعث شد برم ببینم

تعجب میکنم از کامنتها که میگن بروش نیار

خب عزیزم وقتی فیلم میبینه شاید خود ازضایی میکنه با این فیلم ها ک ب شما پیشنهاد نمیده

عزیزم انقدر کنجکاوی و سرک کشیدن خوب نیست  یه کم به حریم همدیگه احترام بزارین  گفتن گوشی ...

واقعا تعجب میکنم از این کامنت ها اینم یه نوع خیانت هست ک خودشو ب این فیلم ها ....

خب من با نظر دوستان هم موافقم هم مخالف.. 

موافقم که در این مورد نباید صریح بهش گوشزد کنی که نباید فیلم ببینی 

مخالفم چون نباید از کنار این مساله راحت گذشت. 

من جای شما باشم کمک می کنم تا علایقش رو به چنین فیلم هایی تغییر بدم. بدون اینکه بگم می دونم که تو داری می بینی.. 

مثلا بهش میگم یه سری فیلم هایی هست که بهش میگن ... اینا همه صرفا برای تبلیغاته.. برای همین هم بهش میگن صنعت پ.. هیکل زنها همه جراحی شده و مصنوعیه..  هیچ زن نرمالی چنین اندامی رو نداره.. اون بیچاره ها هزار تا بلا سرشون میاد و... بعد کم کم صمیمیت ایجاد می کنم تا خودش صحبت کنه که آیا چنین چیزی دیده یا نه.. و راه های دیگه.