2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیایین😭

125 بازدید | 6 پست

بچم سرما خورده انقد سرفه میکنه ک شیر نمیخوره قطره هارو نمیتونم معده خالی بهش بدم وقتی بزور دوشماره شیر بهش میدم قطره هارو میدم همه رو بالا میاره حالم خیلی بده انقد گریه کردم بابای بچم سرکاره نمیاد بچه رو ببریم دکتر کارشم ازاده زنگ زدم کلی گریه کردم بچه مریضه تو نمیایی اومد بردیمش دکتر گف حتما باید بستری بشه نفساش تنده و تب دیگه نمیتونم دارو بدم نتونستم بستری کنم هیچی بلد نیستن فقط بچمو سوراخ سوراخ میکنن برا گرفتن رگش تو نینی سایت دیدم گفتن اسپره سالبوتامول خوبه و شربت پدی کاف گرفتم بچم شیش ماهشه از عطاری هم چهارتخمه و ی شربت برا سرفه دادن من چیکااااار کنم بچم خوب بشه😭😭😭😭😭😭😭

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

سلام عزیزم.. نمیخوام نگرانت کنم ولی بچه ات به آنتی بیوتیک نیاز داره... چون شربت نمیخوره باید تزریقی استفاده کنی..چون تب داره خطرناکه و بلا به دور ممکنه بخاطر تب تشنج کنه.. خیلی مواظبش باش

سلام عزیزم.. نمیخوام نگرانت کنم ولی بچه ات به آنتی بیوتیک نیاز داره... چون شربت نمیخوره باید تزریقی ...

🥺🥺🥺 شهرمون ب شدت محرومه و اصلا دکتر اطفال نداره مطب فقط تو بیمارستان هستن بیمارستانم فقط بلدن بچه رو اذیت کنن بقران از همه جا موندم🥺😭

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تب داره و چیزی نخورده خیلی سخت میتونن رگ پیدا کنند.. حداقل یه دکتر متخصص ببر... تب خطرناکه... حداقل آب ولرم و نمک درست کن و پاهاشو بذار توش تا مچ.. یک ربع بمونه که تب بیاد پایین

ببر بیمارستان

وقتی دارو نمیخوره و حالش بده حتما ببر

سوراخ امپول خطرناک تر از تب و سرفه اش نیس

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
چون تب داره و چیزی نخورده خیلی سخت میتونن رگ پیدا کنند.. حداقل یه دکتر متخصص ببر... تب خطرناکه... حد ...

باشه🥺🥺🥺🥺

ببر بیمارستان وقتی دارو نمیخوره و حالش بده حتما ببر سوراخ امپول خطرناک تر از تب و سرفه اش نیس

تا امشب بهتر نشد میبرمش