2777
2789
عنوان

ظاهر

131 بازدید | 9 پست

اگه شما چاق وعینکی وقد نسبتا کوتاه دماغ گنده تر از حد معمولی 

پاهای بزرگ که کفش دلخواهتون پاتون نیاد موهای فرفری بیش از حد داشتین چیکار میکردین ؟؟؟به چی دلتون خوش بود 

سلام. همچین ظاهری برام خیلی دلنشینه اگر اخلاق و رفتار و شخصیتش خوب باشه و آدم حد و مرزداری باشه؛ اتفاقا خیلی دلنشین تر از کسانیه که عمل و تزریق و... دارن و قیافه مصنوعی. فقط اضافه وزن رو تلاش کنید کم کنید چون علاوه بر ظاهر، سلامتی به خطر میوفته. نه عینکی بودن نه موفرفری بودن معیار زیبایی و زشتی نیست.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

اونم که گفتین دلتون به چی خوش بود، دلم همیشه فقط به خدا خوشه. همون خدایی که منو هر طوری که هستم میخواد، قلب من براش مهمه عملم مهمه نه صاف یا فرفری بودن موهام. دل خوشم که امام حسین(ع) هست تو زندگیم به لطف خدا

وگرنه اگه دلخوشی به ظاهر باشه که فردا پس فردا چین و چروک افتاد رو صورتم و سنم بالا رفت و ظاهرم تغییر کرد باید خودمو بکشم؟ دلخوشی باید به چیزی باشه که تموم شدنی نباشه، و چه چیزی جز عشق خدا تموم شدنی نیست؟ کی جز خدا موندنیه؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا همچین خانمی توی اقوام درجه یک داریم. فقط دماغش بزرگ نیست زندگی خوبی داره شوهرش عاشقشه و بع شدت فعال و شاد هست. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

عینک که یا لنز میتونی بزاری 

یا لیزیک کنی

موی فر قشنگه دوست نداری کراتین کن

وزنم زیاد بود

حتما پیاده روی میرفتم و سفت و سخت رژیم میگرفتم

برا دماغمم میرفتم سرکار پول جمع میکردم یا وام میگرفتم

و سعی میکردم پیشرفت کنم از نظزایه دیگه هم

دعا کنید حالم خوب شه..🤍

خیلی گوگولی مگولیه ک

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
خداروشکر انشالله همیشه شاد باشیو عزیزم 

ان شاالله عافیت دو دنیا نصیبتون بشه خانم گل