2777
2789
عنوان

تو بارداری میگو خوردین؟؟

982 بازدید | 17 پست

بچه ها من داشتم میگو هارو پاک میکرذم دستم شروع به خارش کرد و بعدشم کهیر زد تو ماه هشتمم بنظرتون بخورم میگو یا نه؟ روی بچه تاثیر میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره اینطوری شذم ولی فک کنم کلا نخورم بهتره

آره نخور.ولی ماهی خوب بگیر بخور چون بهرحال دلت خواسته دیگه غذای دریایی.من هم تو بارداری اولم کلا دوبار غذای دریایی خوردم اونم روز ای آخر.یه بار میگو یه بار ماهی.ولی تو بارداری دومم خیلی ماهی میخوردم ویارم بود.پسرم که ماهی زیاد خوردم سرش خیلی باهوش شد.میگن بخاطر ماهیه

آره نخور.ولی ماهی خوب بگیر بخور چون بهرحال دلت خواسته دیگه غذای دریایی.من هم تو بارداری اولم کلا دوب ...

ماهی هم ک پاک میکردم دستم همینطوری شد ولی اصلا حساسیت ندارم نمیدونم بخاطر چیه؟

ماهی هم ک پاک میکردم دستم همینطوری شد ولی اصلا حساسیت ندارم نمیدونم بخاطر چیه؟

من هم دست میزنم پوستم حساسه وخارش میگیره حتی مرغ هم بشورم همینه ولی چون کهیر زدی ممکنه شدید شده باشه.کلا تو بارداری باید خیلی مراقب تغذیه ت باشی.من تو بارداریم بخاطر خوردن پسته ی تازه بستری شدم بیمارستان درصورتیکه هیچ نوع حساسیتی به پسته نداشته وندارم وهمینطور برای آدمهای معمولی هیچوقت پسته مشکل ساز نبوده ونیست

من می‌خوردم ولی حساسیت نداشتم

منم اولاش میخوردم چند روز پیشم ماهی خوردم ولی همونم کپاک میکردم دستم خارش شدید گرفت الان ک میگو پاک کردم کهیر زد ترسیدم دیگه بخورم شایدم چون مال اب شوره اینجوری شدم