2777
2789
عنوان

رفع موی کرکی

234 بازدید | 8 پست

سلام.خانوما برای رفع مو های کرکی بدن(روی سینه و قسمت بالایی کمر) باید چیکار کرد؟ شاید الان خیلی هاتون بگید بیخیالش شو، اما بخاطر رنگ پوستم خیلی مشخصه😭

لیزر هم رفتم اما این نواحی رو چون موی کرکی داره لیزر نمیکنن، چیکار کنم رفع بشه؟ از ژیلت هم استفاده کردم پوستم دون دون شده(مخصوصا روی سینه) یه مشکل هم به مشکلم اضافه شده، الان چیکار کنم؟!

هم برای اون دون دون ها و هم رفع موی کرکی.

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

منم موندم چ کنم 

لایک کن

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم مو بر هم زدم، بعد که در میاد مثل جوجه تیغی میشه آدم 😭

شما میدونید برای دون دون های روی پوست باید چیکار کنم؟ همون قسمت های که مو رویش داره بعد از اصلاح با ژیلت دون دون شده و واضحه

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
کرم مو بر هم زدم، بعد که در میاد مثل جوجه تیغی میشه آدم 😭 شما میدونید برای دون دون های روی پوست با ...

خودش میره منم شکمم زدم اینطوری شد خودش رفت

ولی روز بازوم مونده😑