2821
2789
عنوان

التماس میکنم بیاین دارم میمیرم

280 بازدید | 35 پست

حالم اصلا خوب نیست وقتی داشتم از مدرسه میومدم انگار پاهام تحمل بدنمو نداشت اصلا به شدت درد میکرد داشتم بالا میاوردم نفس نمیتونم بکشم انگار هوا آلودس برام 

بدنم اصلا سست و داغون شده حس میکنم قراره بالا بیارم امتحانم که کلی براش خوندمم ممکنه بیفتم 

باورم نمیشه کارم به جایی رسید ممکنه بیفتم

اگه یکی پایه ۱۲ ترم اول رو بیفته چی میشه؟ 

حالمم کلا بده لطفا کمکم کنید دارم میمیرم 

حضوری با رفتارت شخصیتت رو می‌سنجند مجازی هم با پست و کامنتت

ویروس گرفتی حتما 

چیزی نخوردی غدای بیروک یا مونده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اللن نکران امتحان نباش برو دکتر ی سرم بزن زود خوب میشی ام شاءالله 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
ویروس گرفتی حتما  چیزی نخوردی غدای بیروک یا مونده

نه چند وقته بی دلیل اینطوری ام کلا حالم بده حس میکنم یه مشکلی دارم ولی نمیدونم چی 

چیزی به ذهنم نرسید فقد برو دکتر

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

نه چند وقته بی دلیل اینطوری ام کلا حالم بده حس میکنم یه مشکلی دارم ولی نمیدونم چی 

ینی مداوم استفراغ داری؟اشتهاتم بستس،؟،؟

عزیزم اللن نکران امتحان نباش برو دکتر ی سرم بزن زود خوب میشی ام شاءالله 

❤️😭دیگه روم نمیشه از ترم دو برم مدرسه 

با علایمی ک گفتی پاهاتم اونموری میشه ب نطرم افت قند و فشار شدید پیدا میکنی برو دکتر چک کنه اگه واقعا همین باشه با سرم خوب میشب

ینی مداوم استفراغ داری؟اشتهاتم بستس،؟،؟

نه 

مثلا یه وقتایی یهویی اینطوری میشم اصلا نمیفهمم چرا حس میکنم بدنم کلا یه طوری شده نمیدونم چجوری توصیفش کنم 

با علایمی ک گفتی پاهاتم اونموری میشه ب نطرم افت قند و فشار شدید پیدا میکنی برو دکتر چک کنه اگه واقعا ...

شکلات و چیزای شیرین سر امتحان خورده بودم بعد امتحان اینطوری شدم الان پاهام درد میکنه 

دارم بالا میارم روحیه ام کلا خراب شده😭امتحانمم که دیگه نگم😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز