2777
2789
عنوان

لعنت به مادرشوهر بدذات و خودخواه

4108 بازدید | 94 پست

پسرم ۵۷ روزشه

از روزی که دنیا اومده مادرشوهرم هرروز یه داستان درست کرده

من ۴۰ روز خونه مادرم بودم، ۴ روز هم رفتم خونه مادرشوهرم موندم که ناراحت نشه 

از روز اول تو گوش شوهرم خوند که چرا بچه رو هی مادر زدنت بغل میکنه به من نمیده

چرا بردیمش غربالگری مادرزنت با بچه رفت تو اتاق

چرا ۴۰ روز اونجا بود ۴ روز اینجا

چرا زنت میره خونه مادرش میمونه ولی اینجا نمیاد

میگم بابا آدم خونه مامان خودش راحتتره

در ضمن ۴ روز اونجا بود، ۴۰۰ تا تیکه بهم انداخت و همش روانمو بهم ریخت با حرفاش،

من هنوز افسردگی‌پس از زایمان دارم، میدید حالم خوب نیست، بازم تیکه مینداخت. 

شب یلدا مامانم زنگ زد دعوتش کرد، گفت من خونه مردم نمیام! گفتم خونه مادر من خونه مردمه؟ گفت نه نمیام و نیومد.

مدام به مامانم هم تیکه میندازه، مامانم اصلا اهل تیکه نیست و باورتون نمیشه حتی نیمفهمه یکی داره بهش تیکه میندازه. 

انقد شوهرمو پر میکنه اون هی میاد میگه تو بچه رو بردی طرف خودتون نمیخوای بیاد سمت مادر من، هرروز یه جنگ اعصاب برای منی که حال روحیم هنوز خرابه درست میکنه.. هرروز نفرینش میکنم، هم مادرشوهرم و هم حتی شوهرم که انقد بچه ننه و احمقه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولشون کن به حال خودشون بذاز داری بچه شیر میدی شیر جوشی بهش نده که بچت همیشه گریه میکنه 

بسپرشون به خدا... 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

اینکه اول صبح مغزت اینهمه انرژی منفی میده و مشکلاتت رو ردیف میکنه جلوی چشمت

یعنی افسردگیت هنوز ادامه داره.

هرموقع اینجوری شدی خودت رو با یه چیزی سرگرم کن. به جز نی نی سایت

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

عزیزم سعی کن که ارتباطتو با این آدم خیلی کم کنی.برا منم عین مادرشوهر تو هست منم ازش متنفرم ولی از وقتی ارتباطمو باهاش کم کردم دیگه راحت شدم از تیکه پرونیاش.فقط موندم اون دنیا چجوری میخواد جواب بده 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خدا لعنتشون کنه البته به شوهر خودم میگم منم خیلی سر بارداری دوم زجر کشیدم

به خدا ۵۰ روزه هرروز کارم گریه س، یه جوری تو گوش شوهرم میخونه، اونم احمق و ساده و بچه ننه، میاد با من دعوا و اعصاب خوردی. میخواستم ببرم ختنه کنم، گیر داد مادر منم باید بیاد، گفتم باشه بابا بیاد. باورت نمیشه سر همین که گفتم باشه بابا، یه قشقرقی به پا کرد که تو میخوای این بچه رو از مادر من دور کنی، مادر من همه جا باید باشه، آخرش زنگ زدم مامانش گفتم فردا میریم ختنه بیایم دنبالت، خیلی سرد و جدی گفت من کار دارم نمیام. حتی بعدش زنگ نزد ببینه چیشد، به زور شبش یه سر اومد خونه مامانم ۵ دقیقه نشست و رفت که نشون بده ناراحته که من میرم خونه مادرم. انقد دلم گرفته که با هر گریه پسرم منم میشینم گریه میکنم و فقط از خدا میخوام جوابشونو بده

لعنت

جاری منم پسردارشده بود مادرشوهرم بهش میگفت پسردار شدی قیافه میگیری نمیای زنگ نمیزنی همش تیکه مینداخت بهش

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
والا خوب طبیعیه آدم پیش مادر خودش راحتتره. حالا خواهر شوهر داری؟ اونا زایمان کنن ۴۰ روز میمونن خونه ...

به خدا مامانم عین پروانه دورم میگرده، آدم خب راحتتره دیگه من چندروز فقط بیرون روی گرفته بودم، میرفتم خونه مادرشوهرم با اون وضع؟ اینارو نیمفمهه شوهرم.

آره دارم یه دونه. اونم وقتی زایمان کرد ۱ ماه مادرشوهرم خونه ش بود؛ ۱ ماه هم اون اومد خونه مادرشوهرم.  به شوهرم اینو میگم میگه خب اون فرق داره چون مادرشوهرش کمک نمیکنه، ولی مامان من حیلی کمک میکنه تورو