2777
2789
عنوان

دیروز هفتم دخترداییم بود

179 بازدید | 12 پست

قبل از فوتش رابطه خوبی باهاش نداشتم بنا به دلایلی خیلی کاری به کارش نداشتم اون جوون بود و ی سری اخلاق های خاصی داشت ک باعث شد ازش فاصله بگیرم

وقتی که شنیدم خودکشی کرده راستش اول شوکه شدم که چی باعث شده این دختر که منبع انرژی یود این کار رو بکنه 

الان که به عکس هاش نگاه میکنم میبینم چقدر دلم براش تنگ شده و چقدر دوست دارم ی بار دیگه بهم پیام بده تا ی جور دیگه باهاش صحبت کنم شاید با محبت بیشتری مثل ی خواهر بزرگتر

اصلا فکر نمیکردم به این زودی بخواد دنیا رو ترک کنه هنوز باورم نشده دختر به اون قشنگی دیگه توی دنیا این نیست اون فقط ۲۲ سالش بود.

نمیدونم چیکار کنم کاش میشد ی بار حداقل توی خواب ببینمش و باهاش صحبت کنم

میشه برای آرامش روحش دعا کنید❤

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

و منم همیشه فکر میکنم وقتی این آدمهایی که اطرافم هستن و باعث آزارم میشن بعد از شنیدن خبر خودکشی من به همین چیزایی که شما گفتی فکر میکنن ولی سودی نداره چون آدمای این دنیا اون دختر رو کشتن نه خودش

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منم همیشه فکر میکنم وقتی این آدمهایی که اطرافم هستن و باعث آزارم میشن بعد از شنیدن خبر خودکشی من ب ...

هر دلیلی که برای خودکشی وجود داشته باشی خود ۷ودکشی منطقی نیست دنیا انقدر بالا و پایین داده که وقتی به اتفاقای قبلی فکر میکنی برات کم اهمیت میشه فقط باید صبر کنی...

صبر حتما نتیجه ای خیلی بهتر از خودکشی میده

کسی که خودکشی میکنه حتی اجازه اینو هم ندلره تو خواب کسی بیاد  متاسفانه خودکشی زیاد شده فکر میک ...

میشه دعا کنید براش ❤

هر دلیلی که برای خودکشی وجود داشته باشی خود ۷ودکشی منطقی نیست دنیا انقدر بالا و پایین داده که وقتی ب ...

شما نمی‌دونید این آدما چی میکشن نمی‌دونید چه حجمی از غم رو تحمل کردن 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

میفهمم عزیزم من تا ۳۰ سالگی افسردگی داشتم و حتی الان دارم تبعاتش رو میبینم اما میگم باید تلاش کرد و ...

مشکلات آدما متفاوته ظرفیتشون هم متفاوته

افسردگی فقط یه کلمه ست که الان همه میگن ما افسردگی داریم 

باید ببینی چه دردی میکشن 

مشکلات آدما متفاوتی ظرفیتشون هم متفاوته

حالا من تاپیک نزدم کسی رو قضاوت کنم خودمم ناراحتش هستم 

فقط اگه میشه شما براش دعا کن

دعا کن ی بار ببینمش

هیچ وقت فکر نمیکردم زمانی برسه دلتنگش بشم