2777
2789

ما عصری کاملا یهویی رفتیم خونه پدرشوهرم که مشغول شام درست کردن بودیم که یهو گفتن شب میریم خواستگاری !!!

واقعا جا خوردم منم گفتم مانمیایم ما نمیومدیم اینجا که اصلا نمیگفتین به ما . مادرشوهرمم هی بهانه اورد اره حالا جلسه اوله بیخیال بعدا میاین شما که بمن واقعا برخورد گفتم کلا نمیایم ما میریم بیرون شمام برین .. اخه میگفتن تو بیا شوهرتم میره پیش فامیلا ...خلاصه دیگه پدرشوهرم الا و بلا برداشت منم برد...

حالا اونجا من میگم حالا که پسرو اوردین بزا برن دوکلمه حرف بزنن مادرشوهرمم میگه نه بعدا میایم دوباره الان اومدیم ببینیم همو(قبلشم به برادرشوهرم گفتم خوشت اومد اشاره کن که اونم دیدم خوشش اومده)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا کلا سیستم عجیبی دارن اینا حالا همه خوشش اومده بودن ولی نزاشتن حرف بزنن

دخترم انصافا قشنگ بود ...

ولی من حس خوبی ندارم دروغ چرا !!!!5ساله تک عروس بودم و تمام توجه ها به من بود

من اصلا دخالت نمیکنم 

تو سکوت میکردی میذاشتی کارشونو انجام بدن....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خب جلسه اول بوده به شما نگفته بودن یهویی گفتن شمام بری بنظر من مشکلی نداره 

ولی اینکه اونجا بگی برادر شوهرت بره با دختر خانوم حرف بزنه بنظر من نباید نظر میدادی بذار مادر شوهرت خودش تصمیم بگیره و پسرش 

واقعا کلا سیستم عجیبی دارن اینا حالا همه خوشش اومده بودن ولی نزاشتن حرف بزنن دخترم انصافا قشنگ بود ...

اوه 🤨🤨 

دیگه اختلاف ننداز بین خانواده شوهرت

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اول که کشخصه بی دعوت رفتین شام خونشون 

دوم دیدی راضی نیستن ببرنت و چون بهت برخورده تو معذوریت بردنت بزوووور بر خلاف میلشون چون مهمون ناخوانده بودید، بعد رفتید اونجا نظر هم اادید اظهار فضل هم کردید؟

حد اصل ساکت میشستید تا مجلس تموم 

اخه شما که هیچکاره ای عزیز من

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵