2777
2789

اره داشتم نرفتم

پول آرایشگاه وو لوازم آرایش و... لباس و کفش و کوفت و سفر بدم جمع کردم مثل گداها میگردم 

برای دندونای کوفتی پول جمع کردم خیلی خرابه 

ماشاالله بگید والا آدم پولدار نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداان شاءالله روزی فراوان و سلامتی بهتون بده درپناه خداباشید

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

انقده بدم میاد از خوش به حالت گفتن  که حد نداره متنفرم بدم میاد حس چندش بهم دست میده اصلا انرژی خوبی این حرف بهم نمیده 

نباید به کسی اینو گفت 

هر کی هر چی هست تو هر سطحی تو هر شرایطی زحمتشو کشیده شما هم انجام بده خوشبحالت چیه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

چرا باید بگیم ماشاالله؟

کی بیکاره چشمت کنه؟

چرا بعضیا توهم دارن همه از را ه دور و نزدیک نشستن چشمشون کنن😂

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

مسواک میزدی خب

ربطی نداره   

یکی از نزدیکان مسواک و نخ دندان و خلال دندان مرتب استفاده میکنه حتی واتر جت لثه هم داره ولی حنس دندوناش از ریشه خرابه و همیشه دم مطب دندانپزشکیه ولی یکی دیگه هم داریم فقط مسواک رو میزنه و رعایت خاصی نداره  رنگ دندوناشم سفیده    کاملا له ساختار دندان ربط داره 

💫💫 

یه عده نبود .یه نفر بود چیز بدیم نگفت بنده خدا شما الکی گارد گرفتی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘