2777
2789
عنوان

چجوری احساس سیری کنیم؟

450 بازدید | 12 پست

از موقعی که دارم میرم باشگاه خوراکم بیشتر شده... مخصوصا این ماه.. 84 کیلو ام نسبت وزن و قدم خوبه و اضافه ندارم... ولی میترسم اینجوری پیش برم اضافه وزن پیدا کنم... مثلا امروز نهار یه دیس برنج و خورشت خوردم... گفتم شام یچیز سبک میخورم باز الان گشنم شد رفتم کلی چی خوردم.. فقط تنها شانسی که میارم هر چقدر میخورم وزنم اضافه نمیشه وگرنه الان... 😐😂 چجوری کمتر بخورم لااقل اینجوری نشه

منم یکساعت پیش شام خوردم الان گشنمه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اون گرسنگی کاذب که سیب و آب می‌تونه کاملا مهارش کنه حتما امتحان کن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
همون ناهار سنگین باعث گشاد شدن معدت شده،دم به دقیقه گشنه ای😁 اصلاح غذایی کن

این مثال بود اکثرا همینجوریه😂😂😐 فک کنم کلا باید تغییر سبک زندگی بدم... که بعید بدونم بتونم

این مثال بود اکثرا همینجوریه😂😂😐 فک کنم کلا باید تغییر سبک زندگی بدم... که بعید بدونم بتونم

منم مثال گفتم گل.غذا درست بخور.کالری شماری کمک میکنه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

یه سری غذاها هورمون سیری داره مثل ماش 

اروم تر غذا بخور 

قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکش 

پیام سیری دیرتر به مغز میرسه 

خصوصا اگه طبعت سرد باشه و جریان خون کند باشه  که خیلی دیر میرسه 

باید بری متخصص داخلی و ازمایش بدی و ببری پیش متخصص خون و طب اسلامی و سنتی تا بهت داروی مناسب میدن 

یه چیزی تو خونت کمه که احساس سیری به مغزت دیر میرسه یا این که همش گرسنته و دلت قار و قور و می کنه مثل طبع های خیلی گرم